Prijswinnaars competitie 2011

Er zijn geen protesten tegen de uitslag van de edelmetaalcompetitie gekomen en derhalve kan ik dus nu hier bekend maken wie de prijswinnaars zijn. PROFICIAT!

Prakken Edelmetaal heeft voor 2011 de volgende prijzen ter beschikking gesteld:

  • 1e prijs Charles Brands: 1 baar van puur goud van 20 gram
  • 2e prijs Joost: 1 baar van puur goud van 10 gram
  • 3e prijs VictoriaJ: 1 baar van puur goud van 5 gram

De prijswinnaars kunnen daarnaast een keuze maken, waarbij de hoogst eindigende het eerste mag kiezen, uit de volgende abonnementen: Market Update Service, Slim Beleggen Goud&Zilver Rapport of Silverstocks.nl. Er worden 5 abo's verdeeld, dus uit de 2 overgebleven abonnementen kan de pechvogel die net buiten de top 3 is gevallen nummer 4 SA een keuze maken. Het overgebleven abonnement gaat naar pechvogel Bert die als laatste is geëindigd.

De speciale prijs die Kevin van Campenhout van Beursparels ter beschikking heeft gesteld is toegekend aan de winnaar van de competitie. Hij had in zijn top 5 drie mijnbouwbedrijven zitten die produceren.

De prijswinnaars worden verzocht:

Kevin Van Campenhout van Beursparels looft een jaarabonnement (278EUR) uit aan diegene die op 31/12/2011 het hoogste rendement heeft met een selectie waarvan er op dat moment ook effectief minimaal 3 bedrijven in productie zijn. Mogelijk halen deelnemers met een selectie van overwegend exploratiebedrijven een hoger rendement, maar de hoogste score met een keuze van overwegend producerende bedrijven… dat verdient een extra prijs! Deze prijs is door Kevin toegekend aan Charles Brands. Met Great Panther Silver (GPR.TO), Aurcana Corp (AUN.V) en Global Minerals (AUM.TO) had hij 3 producerende miners in z'n top 5.

 

Dringend verzoek aan de prijswinnaars een mail te sturen met hun adresgegevens en toestemming dat ik deze door mag geven aan de bedrijven die de prijzen gaan uitreiken! Geef tevens een top 3 van de keuze in abonnementen door!

Voor de complete uitslag ga je hier naar toe!

Dank aan de sponsoren 2011:

Beursparels

Slim Beleggen

Silverstocks

Inveztor

Stem of voeg toe aan:Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je MySpace-vrienden Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand
Dit artikel is gepost in Artikelen, Opmerkelijk, Overige Columns en getagged met , . Bookmark de permalink.