Columns & Artikelen

Een dijk van een koopsignaal

by Jack Hoogland on 20 december 2018

Na gisteren ALLE reden voor paniek in de tent

En dat hij op zijn minst iets zou zeggen over het eventueel terugdraaien van Quantitative Tightening (QT), ofwel het uit de markt trekken van maandelijks $50 miljard aan door zijn voorgangers Bernanke en Yellen geprint geld.

Het omgekeerde gebeurde.

Powell verhoogde de rente én hintte op nog twee renteverhogingen in 2019.

Automatische piloot

Maar dat is nog klein bier vergeleken met wat hij zei over QT. Want beleggers schrokken pas écht toen Powell verklaarde dat QT wat hem betreft op de automatische piloot draait. En dat hij van plan is om dat vooral zo te laten.

De tweet hieronder is veelzeggend.

Obligatiekoning Jeff Gundlach heeft nog gelijk ook. Het is gekkenwerk om iets (QT)wat je nog nooit eerder hebt gedaan, waar je dus géén ervaring mee hebt, op de automatische piloot te laten draaien.

Het is de hoogste tijd

Nu hebben we een nog hogere rente én de zekerheid dat de Fed iedere maand $50 miljard aan liquiditeit uit de markt zal blijven trekken.

Nu is er echt ALLE reden voor paniek in de tent.

Tel daarbij op wat ik u dinsdag vertelde over nerveuze beleggers in index-fondsen en goedgelovige tech-beleggers, en u weet hoe de vlag ervoor hangt.

Het is de allerhoogste tijd om te profiteren van fors dalende koersen.

Ieder jaar verlies + negatief eigen vermogen
Voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” stuurden we dinsdag nog een signaal uit voor een aandeel waarvoor wij 100% koersdaling verwachten.

De reden?

Een bedrijf dat jaar-in-jaar-uit verlies lijdt én een negatief eigen vermogen (dus meer schulden dan bezittingen) heeft.

Zolang de rente 0% is en zolang overdreven optimistische beleggers blind hun geld naar ieder tech-aandeel smijten, houdt zo’n bedrijf het gemakkelijk een tijd lang vol.

Gegarandeerd 100% koerswinst
Maar in de huidige situatie van stijgende rente, dalende liquiditeit in omloop én angstige beleggers gaat het snel bergafwaarts.

Dit bedrijf kan onmogelijk overleven. Het aandeel gaat wat ons betreft gegarandeerd met de volle 100% in koers dalen.

Gaat ons dus de volle 100% koerswinst opleveren.

En dit is niet het enige aandeel. Bij lange na niet.

Profiteer mee van de barstende tech-bubbel!
Van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel snel het rapport “De Nieuwe Internet Hype”

 

In de verkoop

Direct na de Fed-beslissing van gisteren gingen niet alleen aandelen, maar vooral ook goudaandelen in de verkoop.

Als je kijkt naar de goudprijs, dan zie je direct dat dit niet meer was dan een Pavlov-reactie binnen een stijgende trend. Want de goudprijs zelf noteert op het moment van schrijven zelfs $7 hoger dan afgelopen dinsdag.

Op de koersgrafiek hieronder zien we dan ook dat de stijgende trend volop intact is.

Zelden voorkomende situatie op futures markt
Sterker nog. Op de futures markt zien we zelfs een dijk van een koopsignaal voor goud. Zie onderstaande tweet.

Het is wat technisch, maar de contango op goud-futures is het hoogst sinds 29 december 2015. Na die dag zette goud een forse stijging in, waarbij koersen van goud- en zilveraandelen binnen een half jaar met honderden procenten stegen.

Dankzij Fed nu nóg aantrekkelijker als veilige haven

Daarnaast is de aantrekkelijkheid van goud als veilige haven door de Fed-beslissing van gisteren alleen maar groter geworden.

Want onthoud: Goud doet het slecht als beleggers geloven dat de economie lekker draait, de beurs het goed doet en de Fed de zaak onder controle heeft.

Nu zien we precies de omgekeerde situatie.

Het is sinds gisteren duidelijk dat de Fed de economie in een vette recessie aan het duwen is. En dus dat de Fed de controle aan het verliezen is.

Set-up voor enorme koersstijgingen nu nóg idealer
Het is de ideale set-up voor een zéér forse stijging van de goudprijs. Steeds grotere groepen beleggers zien goud als de veilige haven.

Dankzij de Fed is de set-up nu zelfs nóg idealer dan eerder deze week!

We staan dan ook aan het begin van een lange, prachtige periode voor goud en zilver.

Duizenden procenten koersstijging voor de boeg
Vooral met goud- en zilveraandelen gaan we een fantastische tijd tegemoet. We gaan de komende jaren honderden tot zelfs duizenden procenten koersstijging zien.

Sinds vorige week stuurden we onze TopAandelen-abonnees al drie extra goudtips. De komende weken zullen er meer extra goud- én zilvertips volgen.

Aandelen met onvoorstelbaar hoog koerspotentieel.

Zo profiteert u maximaal!
Als nieuwe TopAandelen-abonnee profiteert u maximaal van de fantastische tijd die nu aanbreekt voor goud- en zilveraandelen.

U ontvangt uiteraard de hierboven vermelde extra goudtips.

Daarnaast verwachten we u de komende dagen/weken nieuwe tips voor de allerbeste goud- en zilveraandelen te sturen.

U gaat profiteren van honderden tot zelfs duizenden procenten koersstijging.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen,maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Jack HooglandEen dijk van een koopsignaal