Columns & Artikelen

2019 wordt een superjaar voor…

by Jack Hoogland on 2 januari 2019

Op deze tweede dag van het nieuwe jaar is het misschien een goed idee om u te vertellen wat volgens mij de beste belegging van 2019 zal zijn.

Voor mij is dat goud en zilver. Met kop en schouders. Het vierde kwartaal van 2018 gaf ons al een voorproefje voor wat 2019 gaat brengen.

De redenen om fors stijgende goud- en zilverprijzen te verwachten zijn het beste samengevat in onderstaande tweet.

Seinen op groen

Alles komt nu bij elkaar. Alle seinen staan op groen.
Stijgende nervositeit op aandelen- en obligatiemarkten, een instabiel Europa, potentieel stijgende prijzen door handelsoorlog én een nu snel naderende recessie.

Zelf kan ik daar nog de ongekend snel stijgende Amerikaanse staatsschuld en het nu snel afnemende vertrouwen in centrale banken aan toevoegen.

Alles komt nu bij elkaar. ALLE seinen staan (voor goud en zilver) op groen.

 

Vier voorspelbare stappen die razend positief voor goud zijn
Om te begrijpen hoeveel stijgingspotentieel goud en zilver hebben, is het een goed idee om onderstaande tweet van Mark Valek te bekijken.

De Federal Reserve gaat in vier voorspelbare stappen richting opnieuw massaal geld printen. Alle vier deze stappen zijn enorm positief voor de goudprijs.

Eerste stap is het officieel aankondigen dat de rente niet meer zal worden verhoogd. Tweede stap is stoppen met liquiditeit uit de markt trekken. Derde stap is de rente verlagen. Vierde stap is opnieuw geld printen.

De goudprijs is nu aan het stijgen, terwijl we nog niet eens bij stap 1 zijn!

Steeds meer beleggers begrijpen waar het naar toe gaat
De goudprijs is aan het stijgen omdat een kleine, maar groeiende groep beleggers dit aan ziet komen. En dus de veiligheid van fysiek goud zoekt en/of gaat beleggen in goudaandelen.

Hoe verder we in dit proces komen, hoe meer beleggers begrijpen waar dit gaat eindigen, hoe groter de kudde goudbeleggers wordt, hoe harder de goudprijs zal stijgen.

5 extra goudtips

Met deze 5 extra goudtips maak je van 2019 een superjaar!
De afgelopen weken stuurden we al vijf extra goudtips naar onze TopAandelen-abonnees. Er zullen er meer volgen.

Als nieuwe abonnee pak je die tips gelijk mee. Ben je perfect gepositioneerd om van 2019 een superjaar te maken.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” één van de goedkoopste goudaandelen ontdekten die je op de beurs kunt vinden.

Het bedrijf heeft een unieke goudmijn die sinds vorig jaar in productie is en die vette winsten oplevert.

Daar bovenop zal dit bedrijf vanaf volgend jaar maar liefst 40% meer goud produceren.

Voor de komende twee jaren is het groeipotentieel daarmee alvast enorm.

Ook voor langere termijn enorm groeipotentieel
Wat ik u nog niet vertelde is dat deze goudproducent rond haar supergoudmijn een stuk land ter grootte van maar liefst 1250 km² bezit.

Exploratieprojecten hebben aangetoond dat daar nog veel meer goud in de grond zit, die de goudreserves van dit bedrijf fors zullen verhogen.

En die de goudproductie op termijn nog veel verder zal doen stijgen.

Dit is daarmee niet alleen één van de goedkoopste goudaandelen die op de beurs te vinden zijn, maar ook één van de goudaandelen met het hoogste winstpotentieel.

Dit goudaandeel heeft oneindig koerspotentieel!
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen.

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen,maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Jack Hoogland2019 wordt een superjaar voor…