Columns & Artikelen

Zit er wat voor jou bij?

by Wilge on 28 januari 2019

Ja, zeker! Rapporten en abonnementen!

Voor gratis content moet ook betaald worden. Dat realiseren zich weinigen. Veel bedrijven die betaalde content aanbieden leveren ook kosteloze content. Meestal om te laten zien welke kwaliteit ze in huis hebben of als aanvulling.  Als de kosteloze content niet wordt gedekt door rapporten en/of abonnementen dan moet deze worden gedekt door: advertenties, sponsoring of commissie.

Edelmetaal-Info is zo’n website waar je niet voor hoeft te betalen. Hoewel ik er weleens aan gedacht heb. Want in advertenties ed regelen gaat veel tijd in zitten. Die zou ik beter kunnen besteden.

Echter Edelmetaal_info wordt betaald uit reclame opbrengsten en commissie. Rapporten en abonnementen waar ik vaak ook mijn voordeel mee doe.

Een overzicht van rapporten en abonnementen:

Slim Beleggen (Nico Pantelis):

TopAandelen (Jack Hoogland)

BeleggersPlaats:

Beursbox (Tom Lassing):

Beleggen.com (Harm van Wijk)

Overigen:

Boekverkopen

Verder ontvangen wij enige commissie uit boekverkopen. De 3 boeken die het meest zijn verkocht via een link op onze site:

 

Slim Beleggen door: Nico Pantelis

Hij vertelt in dit 200 pagina’s tellende boek z’n persoonlijke verhaal als belegger. Het is een beklijvend verhaal, met passages die soms meer weghebben van een financiële thriller. Maar dit is een echt verhaal, van een belegger die van z’n passie zijn beroep maakte, en zijn vondst deed uitgroeien tot een van de grootste beleggingsportals in de Benelux.

Maar het boek ‘Slim Beleggen’ is meer dan een autobiografie. Je krijgt ook inkijk in de interne keuken van Slim Beleggen… letterlijk!

Via de methode van een kookboek, schrijft Nico Pantelis gerechten voor ieder type belegger. Van beginnend en onervaren, tot de beste experts. Van dagelijkse kost, tot een sterrenmenu. Wie kan leren koken, kan ook leren beleggen. Net zoals het koken van een heerlijk potje, vergt ook beleggen de nodige voorbereiding en inspanning om tot een ‘smakelijke’ portefeuille te komen.

Nico Pantelis heeft ook 10 lessen uitgeschreven, op basis van z’n eigen ervaringen als belegger, in de afgelopen decennia. Er zitten enkele opmerkelijke vaststellingen tussen, waar zelfs wij even van stonden te kijken.

Tot slot werpt hij nog een blik op de toekomst, waarin hij z’n favoriete beleggingen voor de komende jaren uit de doeken doet. Ook geeft hij zijn visie op de cryptomunten, en wat hij er in de toekomst van verwacht.

Kortom, een compleet boek voor iedere belegger, met een beklijvend persoonlijk verhaal, een compacte handleiding voor iedere belegger en een uitgebreide visie op de toekomst.

Willem Middelkoop – Goud en het geheim van geld

In 2007 schreef Willem Middelkoop in Als de dollar valt dat het niet de vraag was óf ons financiële systeem zou instorten, maar wanneer. Het bleken profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis.
In zijn nieuwe boek beschrijft Middelkoop de geschiedenis en kenmerken van ons huidige financiële systeem en toont hij ons de werkelijke waarde en achtergrond van geld. Goud blijkt als enige valuta in duizenden jaren nooit aan koopkracht verloren te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat goud in economisch barre tijden als vluchthaven wordt gezien, nu een groot aantal landen in een valutaoorlog is verwikkeld. In de vorm van korte vragen en antwoorden worden opnieuw geheimen ontrafeld als ‘Hoeveel goud ligt er werkelijk nog in Fort Knox?’ en ‘Haalt mijn pensioen 2030?’.
Goud en het geheim van geld bevat essentiële informatie voor iedereen met een volle spaarpot, grote erfenis of slecht pensioen.

Lees dit boek als je geld je lief is!

Goud en zilver trekken tegenwoordig veel aandacht, evenals de euro. Zo goed als het gaat met deze edelmetalen, zo slecht gaat het met ons betaalmiddel. Iedereen heeft het erover en iedereen heeft een mening. Toch weten maar weinigen precies wat geld is en wat goud en zilver hiermee te maken hebben. Niet verwonderlijk. Want zoveel als erover gesproken wordt, zo weinig is erover geschreven. Boeken over goud en zilver zijn net zo schaars als de edelmetalen zelf. Zeker in het Nederlandse taalgebied.
Eric Mecking en Elmer Hogervorst hebben daarom dit boek geschreven dat volgens hen in een dringende behoefte voorziet. Zij behandelen niet alleen de geschiedenis van geld, goud en zilver, maar geven ook argumenten waarom u op z’n minst een greintje goud dient te bezitten. De praktische handleiding geeft antwoord op vragen als: welk edelmetaal moet ik kopen, wanneer en bij wie? Waar moet ik het laten en wanneer moet ik het verkopen?

Meer boeken vind je op deze pagina.

Ondersteun Edelmetaal-Info en koop je rapporten, abonnementen, boeken, goud en andere edelmetalen via de links op de website!

Dank!

Wilbert Geers – Webmaster

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeZit er wat voor jou bij?