Columns & Artikelen

De definitieve uitbraak is nabij

by Jack Hoogland on 5 februari 2019

Twee weken geleden vertelde ik u al dat politici in de komende recessie niet zullen bezuinigen, maar juist fors zullen investeren in een sociaal rechtvaardige economie en uiteraard in het klimaat.

Linkse én rechtse populistische politici houden sowieso al van veel geld uitgeven om de kiezer tevreden te stellen.

Politici van middenpartijen zullen in het huidige politieke klimaat niet met plannen voor bezuinigingen aan durven komen. Want dat staat gelijk aan politieke zelfmoord.

Het meest recente voorbeeld in de EU is uiteraard Macron, die de EU-begrotingsregels aan de kant zette om de gele hesjes te paaien.

MMT = onbeperkt geld uitgeven
Om enorm veel geld uitgeven te rechtvaardigen, hebben knappe koppen een nieuwe economische theorie bedacht. Modern Monetary Theory, ofwel MMT.

MMT is een mooie, intelligent klinkende term voor onbeperkt geld uitgeven. Met als logica dat begrotingstekort en staatsschuld eigenlijk helemaal niet zo belangrijk zijn.

En dat de centrale bank geld moet gaan printen zodra de staatsschuld toch een probleem dreigt te worden.

MMT = ongekend positief voor goud en zilver
Nóg mooier wordt het als mainstream-economen als Larry Summers (die trouwens aan de basis van de kredietcrisis stond) artikelen schrijven waarin ze hetzelfde beweren. Zie onderstaande tweet.

MMT is feitelijk de natte droom van zowat iedere politicus.

Deze ontwikkeling is zeer negatief voor de koopkrachtwaarde van papiergeld. En is ongekend positief voor goud en zilver.

Uitbraak richting $1700-$1800 nabij

Op Twitter kwam ik gisteren trouwens onderstaande tweet tegen van Adam Mancini, die als technisch analist enkel en alleen naar de koersgrafiek en naar technische indicatoren kijkt.

De koersgrafiek én een resem aan technische indicatoren geven aan dat goud nu ieder moment kan uitbreken en stijgen richting $1700-$1800.

Als Adam Mancini (zoals ik verwacht) gelijk krijgt, dan zullen koersen van goud- en zilveraandelen in een jaar tijd ongekend hard stijgen.

 

Maar liefst 9 extra goud- en zilvertips

Sinds half december stuurden we negen extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al die 9 extra tips gratis als welkomstgeschenk. Waardoor u perfect gepositioneerd bent om optimaal te profiteren van enorme koersstijgingen.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

1470% koerspotentieel

U leest het goed. 1470 procent. Maar het wordt nog gekker. Want op basis van de feiten en cijfers die wij analyseerden, is dat zelfs een zéér conservatieve schatting.

Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand onder meer het allergoedkoopste goudaandeel dat je ooit op de beurs gaat vinden.

Een winstgevende, snel groeiende goudproducent die beleggers (inclusief wijzelf) tot nu toe volledig over het hoofd zagen.

Dit supergoed presterende bedrijf realiseerde in 2018 een operationele winstgroei van maar liefst 66%.

Beperkte stijging goudprijs is al genoeg
Het aandeel is zó belachelijk goedkoop dat we op basis van 30% verwachte jaarlijkse winstgroei uitkomen op maar liefst 1470% koerspotentieel voor de langere termijn.

Het groeipotentieel van dit bedrijf is enorm. Zie de 66% winstgroei in een jaar dat de goudprijs niets deed.

Door dit enorme groeipotentieel is slechts een beperkte stijging van de goudprijs nodig om die 30% jaarlijkse winstgroei te behalen.

Zodra goudprijs écht begint te stijgen…
Zodra de goudprijs écht begint te stijgen, zal de winst héél veel harder stijgen. En kan de koers zelfs met véél meer dan 1470% stijgen.

Het allergoedkoopste goudaandeel dat wij ooit hebben gezien. Met het allerhoogste koerspotentieel.

1470 procent. Laat deze kans niet lopen!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen.

15% dividend!

Hierboven vertelde ik u al over het spectaculaire goudaandeel met maar liefst 1470% koerspotentieel. Daarnaast ontdekten we voor u echter nog een absolute parel. Die maar liefst 15% dividend oplevert.

Een financieel ijzersterk bedrijf dat haar inkomsten uit vaste, langlopende contracten haalt en dat een jarenlange band heeft met haar trouwe, vaste klanten.

Sinds 2003 ieder kwartaal dividend

Heeft deze maand een slimme overname afgerond die haar marktpositie fors versterkt en die meehelpt om de komende jaren forse winstgroei te realiseren.

Dit bedrijf is een toonbeeld van stabiliteit, want het keert al sinds haar beursgang in 2003 onafgebroken ieder kwartaal dividend uit.

Ideale combinatie
Om te begrijpen hoe belachelijk goedkoop dit aandeel is, hoef je je alleen maar te bedenken dat als de koers dit jaar met 100% stijgt, het aandeel nog steeds een enorm dividend van 7,5% oplevert.

Wij berekenden 425% koerspotentieel voor de langere termijn.

Tel daar het enorme 15% jaarlijkse dividend bij, en je hebt een ideale combinatie van zekerheid en enorm winstpotentieel.

15% dividend. 425% koerspotentieel.
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” snel te bestellen.

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen,maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Jack HooglandDe definitieve uitbraak is nabij