Columns & Artikelen

Een nieuwe GOUD KOOPTIP ?! {Advertorial}

by Nico Pantelis on 19 mei 2019

Het blijft rommelen op de beurzen. En wat ons betreft gaat dit nog niet meteen stoppen.

Nu China de stekker (tijdelijk) uit de onderhandelingen met de VS over de handelstarieven heeft getrokken, gaan we een nieuwe periode in van verhoogde volatiliteit.

Ieder bericht – economisch, bedrijfsmatig, politiek of cultureel – zal aanleiding vormen voor beleggers om te handelen. De ene zal het zien als een koopkans, de andere ziet het als een aanleiding om te verkopen.

De VIX index tikte in de voorbije dagen dan ook weer even het niveau boven 20x aan.

Het belooft weer een hete zomer te worden op de beurs.

Uiteindelijk denken we nog steeds dat de grootste handelsblokken ter wereld dit dispuut zullen oplossen, maar dit zal niet zonder slag of stoot gebeuren.

De reden waarom we vandaag vertrouwen in een goede afloop hebben, zijn de signalen die de markt ons geeft. De kredietmarkten liggen er erg rustig bij. Junk bonds gaan niet in de verkoop, en de TED spread is laag. Een oase van kalmte en rust.

Ook de goudprijs trok in de voorbije weken aan, maar geen noemenswaardige bewegingen.

Goud versus aandelen, goud versus obligaties, goud versus vastgoed… het is allemaal erg rustig, opvallend rustig. Onze ervaring leert: rust duurt altijd maar even, in de markt.

Zo stil als het in de goudmarkt is, zo rumoerig is het binnen het team van het Goud & Zilver Rapport. Ze zien weer overal koopkansen ontstaan, nu vooral de kleinere namen in de klappen delen.

Temeer, omdat ze net een stevige winstneming achter de rug hebben met Gold Road Resources.

Dit aandeel rijpte een hele periode in de Selectielijst, en werd uiteindelijk aan +170% winst verwijderd. Geweldig nieuws, maar de analisten van het Goud & Zilver Rapport gaan heus niet op hun lauweren rusten.

 

Vooral niet omdat zich nu iedere dag meer kansen beginnen aan te bieden.

Over een aandeel zijn ze het alvast eens: dit nieuwe aandeel moet ASAP in de Selectielijst.

De onderwaardering is simpelweg té groot geworden.

Na hun succes op Australische bodem met Gold Road Resources, trekt het team ditmaal opnieuw naar Nevada, toch een van hun favoriete goudrijke bodems op de planeet.

Waarom? Dat is heel simpel. Er ligt erg veel goedkoop goud. Nog steeds.

Om meer specifiek te zijn, het aantal gram per ton is niet zo hoog, maar het is erg goedkoop om het te mijnen, waardoor de goudproductie in de Noord-Amerikaanse woestijngrond erg aantrekkelijk is.

Dat zien we ook aan de aanwezigheid van de grootste namen uit de mijnbouwsector: Anglogold, Barrick Gold, Coeur Mining, Newmont Mining, … Allemaal zitten ze er.

Niet voor niets produceert Nevada meer dan 70% van alle goud in de VS.

En denk maar niet dat Nevada uitgeput is. Er blijven op frequente basis nieuwe vondsten naar boven komen. Of bepaalde bedrijven weten op een unieke manier waarde te creëren aan depots die eerder nog waren afgeschreven.

Het team van het Goud & Zilver Rapport heeft al enige tijd een specifieke positie in Nevada in het vizier, maar toch kwam het nog niet tot een opname in de Selectielijst.

Daar komt maandag verandering in…

Er komt een gloednieuwe NEVADA GOUD KOOPTIP in het Goud & Zilver Rapport.

Eentje met een bijzonder potentieel. En u weet het inmiddels, ze gaan niet licht over hun keuzes. De reden hiervoor is niet enkel aan de erg goedkope prijs van het aandeel, maar vooral ook aan de gouddepots waar het bedrijf op zit.

Hier is iets uitzonderlijks mee aan de hand, en het lijkt er sterk op dat enkele grote jongens dit plots ook in de gaten hebben. Immers de ‘stille overname’ lijkt al ingezet, als je naar de jongste ontwikkelingen kijkt.

Maar ze doen het erg slim, want de markt ziet hun bewegingen niet in persberichten en andere communicatie. Je moet erg diep graven, vooraleer je het ziet.

En dat is precies waar het team van het Goud & Zilver Rapport zo uitmuntend in is geworden: waarde vinden waar niemand het ziet.

De feiten liegen er niet om, want ze scoren ieder jaar weer hun lijstje met overnames uit de Selectielijst.

Ook dit wordt weer eentje om in te kaderen, daar zijn we nu al van overtuigd. Hun thesis steekt weer ingenieus in elkaar.

Maandag krijgen de leden hun nieuwste koopkans onder ogen. Zorg dat ook jij ditmaal de trein niet mist. De kansen liggen nog steeds voor het grijpen in de goudmarkt, je moet ze alleen zien liggen.

 

ONTDEK DE NIEUWE NEVADA GOUD KOOPTIP

 

Slim Beleggen heeft 4 pijlers: TrendsFondsenTrading en Dividend. De afdeling Trends kent 4 afzonderlijke rapporten: Goud&ZilverTechnologieGrondstoffen en Groeimarkten

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

Nico PantelisEen nieuwe GOUD KOOPTIP ?! {Advertorial}