Columns & Artikelen

Full Color Friday

by Wilge on 29 november 2019

Maarten Verheyen schreef dit over Macrotrends:

Je kan je mailbox niet meer open doen of er zit een bericht in over “Black Friday”. Al deze bedrijven willen je aanzetten tot consumeren.

Wij weten natuurlijk dat niet consumeren, maar investeren de manier is om vooruit te geraken in het leven.  En bij voorkeur dan nog: investeren in JEZELF!

Je zal ondertussen wel begrepen hebben dat ik een groot deel van mijn tijd besteed aan lezen. Ik ben de ganse dag bezig met het verzamelen van informatie en het verhogen van mijn kennis. Al die kennis accumuleert en maakt van mij een betere belegger. De snelste manier om te leren, is via de inzichten van anderen.

Twee publicaties die ik van voor tot achter lees, zijn SMART Capital en Macrotrends.

(Ik heb deze publicaties ooit opgestart en enkele jaren geleden van de hand gedaan, maar ik blijf ieder nummer verslinden)

Sam Hollanders van SMART Capital realiseerde de voorbije 15 jaar bijna 14% rendement per jaar en is wellicht de beste value investor die ik ken. Value heeft het vandaag wat moeilijker, maar als je al wat langer meedraait, weet je dat die slinger vroeg of laat weer de andere richting uitgaat.

Check hier de Black Friday deal

Macrotrends heeft twee gigantische home-runs op zijn naam staan. Deze publicatie sprak al over bitcoin toen de koers rond de $5 noteerde. Wie indertijd 1.000 euro investeerde … bezit nu $1,5 miljoen!  En deze knalprestatie werd later nog ééns dunnetjes over gedaan met Monero. Abonnees kregen het advies om te kopen tegen $0,60 (Monero noteert momenteel $64!).

Brecht Arnaert deelt mijn mening over Black Friday en countert nu met “Full Colour Friday”.

Tot zover Maarten, nu Brecht Arnaert aan het woord over deze Full Color Friday:

De Amerikanisering van de wereld slaat wild om zich heen: de Halloween-gekte, die elk jaar erger wordt, vervangt zo stilaan het Christelijke feest van Allerheiligen en Allerzielen. En er wordt zelfs hier en daar al gesuggereerd dat we Thanksgiving zouden moeten vieren.

Ik weiger daarom mee te doen aan allerlei “Black Friday”-acties, zélfs al zouden we daarmee extra abonnees ophalen. Maar ik heb een alternatief bedacht: Full Color Friday. Daarmee wil ik jaarlijks de tendens richting het zwarte, het materialistische en het occulte (want dat is de ondertoon) gaan counteren.

 

Zodoende: heeft u de recente actie gemist waarbij wij uw abonnement verdubbelen als een bepaald aandeel in onze portfolio niet verdubbelt, dan is dit de kans om alsnog aan boord te komen.

Wij geven dit weekend 50% extra abonnement GRATIS.

De garantie op verdubbeling kunnen wij u niet meer geven, simpelweg omdat het bewuste aandeel ondertussen al meer dan 25% gestegen is. Maar er zit nog rek op. En zou u echt kwaad zijn op ons als dit aandeel maar 50% meer stijgt op een jaar? Het belangrijkste lijkt mij te zijn dat door onze extreme due diligence (5 jaar analyse) het risico enorm beperkt is.

Er is wel één voorwaarde aan verbonden: wij willen uw engagement. Géén hysterisch koopjesgedrag bij ons, maar liefst een gedegen keuze voor een degelijk blad. Die 50% extra abonnement geven we dan ook enkel aan diegene die zich van de eerste keer voor minimaal een jaar abonneert.

50% extra abonnement is natuurlijk iets héél erg uitzonderlijks, en niet meteen bevorderlijk voor ons businessmodel. Degelijke financiële analyse vergt enorm diepe studie, en de normale prijs van 365 EUR per jaar – één euro per dag – is zeker niet teveel. Daarom hebben wij besloten om het aantal abonnementen met korting te beperken tot 50.

Wil u dus gebruik kunnen maken van deze actie, dan is er maar één boodschap: snel zijn. De volgende editie van MT komt al uit op vrijdag 6 december, en daarin ga ik nog een ander aandeel bespreken dat volgens mij x 20 kan op vijf jaar tijd.

En nee, dit is geen grapje!!!

Geen nood als het blad u niet bevalt. Niet-goed-geld-terug is standaard bij ons, en is elke dag van de abonnementsperiode mogelijk. MACRO Trends kost één euro per dag, en bevalt het blad u niet, dan storten wij het saldo van uw abonnement integraal terug, zonder vragen, en zonder dat u een reden moet opgeven.

Wij geven u nu de kans om zich tijdens dit Full Color Friday weekend met 50% extra abonnement te abonneren.

Waar wacht u nog op?

Wie doet beter?

Beste groeten,

Brecht

PS: Abonneer u nu, dan krijgt u ook de naam van het aandeel waar wij een paar weken terug onze challenge op baseerden. Toen beloofden we het abonnement te verdubbelen als dat aandeel niet verdubbelt. Jammer genoeg kunnen we die challenge nu niet meer doen, want het aandeel is sindsdien al meer dan 25% gestegen. Maar er zijn dus nog ettelijke tientallen procenten winst mee mogelijk!

 

Disclaimer
Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Meer info over onze disclaimer en privacy

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

WilgeFull Color Friday