Columns & Artikelen

Longpositie in goud

by Nico Pantelis on 13 januari 2020

{Advertorial} De goudprijs is recent zeer fors gestegen. Goed nieuws voor de abonnees van het TA Rapport, die al sinds de 1290 punten (we staan nu rond de 1580) een longpositie hebben in goud.

Kijk even naar onderstaande grafiek, die wat ons betreft heel mooi een vlagpatroon op de goudprijs weergeeft:

Dit plaatje ziet er gewoon bullish uit. Vanaf de zomer in 2018, is er eigenlijk constant een patroon geweest van hogere bodems en steeds hogere toppen.

Iets wat deze week opnieuw werd bevestigd door een nieuwe top rond de 1580 punten.

In het TA Rapport, dat is gepubliceerd, gaan we dieper in op de goudprijs. En vooral, de nieuwe stoploss die wij hebben voor onze longposities.

Abonnees van het TA Rapport, kunnen het rapport direct downloaden. 

Maar wat we in het TA Rapport ook bespreken, is iets dat best wel wat wegheeft van goud. Niet alleen qua investeringsthesis, maar ook technisch gezien.

We hebben het dan over Bitcoin. Die maakte recentelijk ook een uitbraak:

Dit is een uitbraak uit het boekje, maar weinig beleggers lijken oog te hebben voor de enorme beweging bij de virtuele munt. Wat ons betreft zonde, want procenctueel gezien meet dit patroon een mooie beweging.

Meer daarover in het TA Rapport van deze week:

>>>  DOWNLOAD HET TA RAPPORT of ABONNEER

 

NeXt

Ons nieuwste platform NeXT heeft er een geweldig 2019 opzitten.

Hieronder ziet u een screenshot van de NeXT overzichtspagina, waarbij we totale rendementen voor het volledige jaar omcirkelt hebben.

We hebben niet voor niets ook even het COMBI-abonnement extra vet omcirkelt, want dit toont toch wel echt de kracht van een gecombineerd signaaltradingsysteem.

Individueel doen de signalen het allemaal meer dan prima, en ze verslaan telkens met gemak het onderliggende actief in performance:

  • GOUD signaal: +75%
  • SPX signaal: +78%
  • NDX signaal: +46%

Maar het echte resultaat komt pas naar boven als je de drie signalen tegelijk laat handelen:

Het verschil heeft te maken met twee belangrijke én extra factoren.

Op de eerste plaats is er natuurlijk de spreiding over drie signalen. Op die manier zit je vaker in de markt en is je kans op slagen dus 3x groter.

Maar het belangrijkste aspect is echter de minimale inleg.

Voor de individuele signalen varieert de minimale inleg van 2.500 euro (GOUD, SPX) tot 5.000 euro (NDX).

Bij het COMBI-abonnement is je minimaal inleg eveneens 5.000 euro, maar kan je de drie signalen actief laten draaien. Dat geeft je rendement een bijzonder boost, zoals je zelf kan zien.

Je doet het op die manier +57% dan het beste signaal (SPX) en tot zelfs +167% beter dan het zwakste signaal (NDX). Dat zijn verschillen die snel aantikken.

En laten we ook niet vergeten dat signalen nooit stilstaan. Ze zoeken immers altijd naar LONG of SHORT trades. Zo ook tijdens eindejaarsperiode, toen iedereen gezellig aan de feesttafel zat, handelden onze signalen.

Kijk maar eens wat voor een lucratieve trade het GOUD signaal oppikte, direct na nieuwjaar.

’s Middags erin, ’s avond er weer uit, en hupla: +15% in the pocket!

Dat zijn resultaten die je nergens anders kan krijgen. En de inleg is echt niet zwaar. Je kan een GOUD signaal al opstarten vanaf 2.500 euro.

Maar zoals gezegd, doe er nog een 2.500 euro bovenop, en je hebt een COMBI-status.

De COMBI gaf in 2019 een rendement van +123%, versus +75% voor GOUD.

De keuze is aan u:

 

ACTIVEER HIER JOUW NEXT PROGRAMMA

 

Met vriendelijke groeten,

Slim Beleggen

 

PS: We krijgen steeds vaker de vraag van lezers of ze NeXT ook met meer inleg kunnen opstarten (niet zo gek met die resultaten)… Uiteraard kan dit! Wie dan kiest voor autotrading, kan via de tradingmachine een multiplier inschakelen.

Dus als je bijvoorbeeld voor 10.000 euro wil meedoen, dan kan je onze 3 signalen activeren én de multiplier voor ieder signaal ook op 2x zetten. Zo gaan je resultaten evolueren met een factor van 2x!

Een geweldige turbo op je vermogen: PROBEER HET ZELF UIT

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de disclaimer op deze pagina.

Nico PantelisLongpositie in goud