Columns & Artikelen

The Big Reset laatste deel

by Wilge on 6 februari 2020

Op Edelmetaal-Info publiceren we uit het boek The Big Reset van Willem Middelkoop. Met zijn toestemming van hem persoonlijk  uiteraard. En alle hoofdstukken zullen volgen. Zoals al gemeld, er zijn zo’n 30.000 woorden toegevoegd aan de oorspronkelijke druk. Dat is niet het geval in de Nederlandstalige versie, vandaar dat we de Engelse versie publiceren.

Ik zou het volgende deel – en dat is hoofdstuk 3 – gisteren publiceren, maar er zit een fout in de pdf waardoor ik het bestand niet verder kan exporteren dan halverwege hoofdstuk 3. En aangezien Willem zelf ook de hele pdf op zijn website heeft staan, heb ik  The Big Reset – Engelstalige The Big Reset revised edition onder voorgaande link geplaatst, zie linkerkolom. Kun je de gehele pdf downloaden en lezen wanneer je het uitkomt.

Wil je liever de hardcopy’s lezen, ga dan naar deze links:

– The Big Reset – Engelstalige The big reset revised edition

– De Big reset – Nederlandstalige versie 1e druk

Willem is behalve auteur van oa de boeken Goud en het geheim van geld en meer recentelijke de Tesla Revolutie en Patronen van Bedrog ook oprichter en grootaandeelhouder van Commodity Discovery Fund.

Veel plezier er mee.

Wilbert Geers – Edelmetaal-Info

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de disclaimer op deze pagina.

WilgeThe Big Reset laatste deel