Columns & Artikelen

In gesprek met Willem Middelkoop

by Wilge on 12 mei 2020

Wilbert Geers van Edelmetaal-info.nl stelt Willem Middelkoop (Commodity Discovery Fund) een aantal vragen over met name zilver, goud en de mijnbouwaandelen opgenomen in de eerste maanden van de Corona-Crisis.

Wellicht handig om de interviews hieronder ook te beluisteren:

Wilbert Geers – Webmaster Edelmetaal-Info

Dit artikel mag worden overgenomen mits er een bronvermeldende link naar Edelmetaal-Info.nl bij staat.

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de disclaimer op deze pagina.

WilgeIn gesprek met Willem Middelkoop