Columns & Artikelen

Voor beleggers die op de zilverdip wachten

by Gastauteur on 2 juni 2020

Beleggers die ons al wat langer volgen, weten dat wij enorm enthousiast zijn over zilver. En de resultaten die wij met onze selectie van goud- en zilvermijnbedrijven kunnen voorleggen, zijn het levende bewijs dat ons enthousiasme gegrond is.

Maar we krijgen ook heel veel vragen van beleggers, die zich afvragen of de zilverprijs niet wat te hard is opgelopen. En het daardoor nog wel interessant is om in te stappen.

Laten we eerst eens kijken naar het uitblijven van de dip. Als de geschiedenis namelijk enige indicator mag vormen, beweegt zilver nooit in een rechte lijn omhoog.

Deze keer, lijkt dat wél het geval.

Heel simpel gezegd: de dip komt maar niet, doordat centrale banken door de coronacrisis in recordtempo geld blijven pompen in de economie. Beleggers zijn hierdoor op zoek naar veilige havens en hiervan profiteert de zilverprijs.

Kijk maar naar onderstaande grafiek, waarin de assets van de Fed staan. Een explosie sinds de coronacrisis.

Alleen al vanwege bovenstaande grafiek, zijn zilver en goud assets die iedereen in de portefeuille moet hebben. Maar natuurlijk wel aan een mooie prijs.

Dat kan op twee manieren:

1. Je wacht echt op een dip en stapt dan in
Of 2. Je doet zoals wij het doen (lees daarvoor nogmaals deze column op Edelmetaal-info).

Voor beleggers die wachten op een dip? Juni zou wel eens een mooie maand kunnen zijn.

Juni blijkt namelijk traditiegetrouw de meest slechte maand te zijn voor zilver. Als er dus een mooie dip zou komen, dan zou dat historisch gezien toch wel eens in juni kunnen zijn.

In onderstaande grafiek ziet u dat zilver sinds 1982 in juni veruit de slechtste prestaties laat zien van het hele jaar.

De fundamenten voor zilver staan ondanks een eventuele slechte zomer echter nog altijd kaarsrecht overeind. Daar komt bij dat zilvermijnaandelen in veel gevallen nog altijd aantrekkelijk gewaardeerd zijn.

ADVERTENTIE:

Wij zijn deze maand dan ook uitzonderlijk scherp op een eventuele dip en hebben een kooplijstje vol met aandelen klaarliggen. Ook u kunt daarvan profiteren!

Namelijk met ons Edelmetalen Ebook met daarin diverse kansen op het gebied van goud en zilver.

Met de bedrijven die wij tippen in het ebook hebben we sinds de lancering half maart (dus in nog geen 3 maanden) al prachtige resultaten behaald:

Maar we zouden u hier niet over schrijven als we niet nog steeds razend enthousiast waren over deze bedrijven en hun potentieel.

Zorg dan ook dat u in de startblokken staat voor wanneer de zilverprijs een daling laat zien en teken vandaag nog in op het Edelmetalen Ebook.

Het ebook kunt u kopen op 2 manieren.

U kunt het ebook los kopen voor 249 euro. Dat is inclusief LIFETIME GARANTIE. Dat betekent dat u eenmalig betaalt en vervolgens alle toekomstige updates van dit boek gratis van ons krijgt.

Koopt u het ebook nu los dan hoeft u dus niet ieder jaar een nieuw abonnement af te sluiten om op de hoogte te blijven van de kooptips. U krijgt gewoon toegang tot het ebook en tot nieuwe kooptips en updates zonder dat u daar ooit nog voor hoeft te betalen.

Voor slechts 100 euro meer (349 euro) koopt u echter een jaar lang toegang tot ALLE EBOOKS van BeursBrink. Dit is zonder lifetime garantie maar hiermee heeft u wel direct toegang tot het volledige pakket aan ebooks.

U koopt dan de Library Pass:

Met de Library Pass verzeker je jezelf van een constante stroom aan goede themaresearch.

>> 24 maanden Library Pass voor 449 euro

Je krijgt dan per direct toegang tot alle ebooks en kunt deze downloaden, lezen, en uitprinten. En natuurlijk: ieder nieuw ebook, krijgt u ook gewoon in uw dashboard.

Zorg dus dat u klaar bent om te profiteren van een dip voor zilver en koop vandaag nog het Edelmetalen Ebook vol kansrijke zilver- en goudmijnbedrijven.

Met vriendelijke groeten,
Team BeursBrink

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

GastauteurVoor beleggers die op de zilverdip wachten