Columns & Artikelen

Advertorial: Koersexplosie voor goudmijnaandelen

by Gastauteur on 8 juli 2020

We hebben goed nieuws voor beleggers. Vandaag presenteren we namelijk 2 nieuwe kooptips voor het Edelmetalen Ebook.

Het is ondertussen al geen verrassing meer; de goudprijs zit stevig in de lift.

Ten opzichte van een jaar geleden staat de goudprijs (in dollars) zelfs meer dan 27% hoger en dat terwijl Amerikaanse aandelen in diezelfde periode net iets meer dan 6% koerswinst opleverden.

En ook in deze stierenmarkt geldt: als goud stevig stijgt, exploderen de goudmijnaandelen!

Precies wat er nu gebeurt bij onze selectielijst, waarbij wij al stevige winsten voor onze abonnees hebben genomen.
En let wel…

Dit zijn resultaten sinds maart dit jaar, toen we de gids hadden geïntroduceerd.

De sterke meewind voor goud is onder andere te danken aan de onrust die momenteel heerst op de financiële markten dankzij COVID-19 en de gigantische stimuleringen die centrale banken uit de kast trekken.

Voor wat goud betreft, herhaalt de geschiedenis zich gewoon opnieuw. En slimme beleggers, letten op.

 

Zo worden de financiële markten momenteel natuurlijk overspoeld met kapitaalinjecties. Een fenomeen dat we in 2008 dus ook heel duidelijk zagen. Al was dat maar een kleinigheidje, vergeleken met de stimuleringen die nu zijn doorgevoerd.

 

Destijds gingen beleggers in reactie hierop, op zoek naar veilige havens om zich in te dekken tegen de acties van de Fed. Goud profiteerde hiervan.

Ook voor ons Edelmetalen Ebook zetten wij momenteel vol in op die verdere rit omhoog voor goud.

 

En omdat we zien dat de grotere goudmijners de afgelopen maanden al massaal zijn opgepikt door beleggers, kijken wij in het bijzonder naar de juniormijners.

 

Zij blijven namelijk nog altijd achter bij hun grotere tegenhangers.

Het zou ons dan ook helemaal niets verbazen als de juniormijners een extra mooie rit omhoog zullen maken bij een verdere stijging dan de goudprijs.

En dat dit hard kan gaan, wordt duidelijk uit onze resultaten.

Zo voegden we vorige maand 2 nieuwe kooptips toe voor het Edelmetalen ebook. Die posities staan nu al op 9,8% en 31,03% winst.

En ook het aandeel dat we eind mei toevoegden kijkt nu alweer aan tegen een prachtige plus van 67,44%.

En kijkt u eens naar de resultaten van alle juniors in onze portefeuille. Dit zijn allemaal rendementen die in maximaal 3,5 maand zijn gerealiseerd:

Zo hard kan het dus gaan met juniormijners!

Voor beleggers die wel oren hebben naar dit soort resultaten, hebben we goed nieuws.

We hebben voor ons Ebook namelijk weer 2 erg kansrijke spelers gevonden.

De eerste is een palladiumplay en is een van de meest interessante exploratiebedrijven van dit moment. Daarnaast nemen we een speler op die wij nu zien als een zeer interessante herstelkandidaat.

 

We bespreken deze beloftevolle mijners in onze nieuwste update van het Edelmetalen Ebook. U koopt ons Edelmetalen Ebook voor 249,- euro.

Sinds de lancering van dit ebook zijn er alweer 6 updates verschenen met daarin 5 nieuwe kooptips. Dat is dus wat we bij BeursBrink doen voor onze lezers:

  • We zitten bovenop de ontwikkelingen en geven u hierover waar nodig snel updates
  • U ontvangt regelmatig nieuwe kooptips

U koopt dus niet eenmalig een gids en daarmee uit maar we blijven actief voor u bezig.

Naast een losse aankoop van het Edelmetalen Ebook kunt u ook gebruikmaken van onze unieke VIP-actie. Voor slechts 999,- euro bent u maar liefst 24 maanden VIP-lid bij BeursBrink.

Dan krijgt u niet alleen ons Edelmetalen Ebook, maar ook al onze andere research. En zelfs nog alle research die we nog gaan maken!

Alles over onze VIP-actie

Met vriendelijke groeten,
Team BeursBrink

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

GastauteurAdvertorial: Koersexplosie voor goudmijnaandelen