BeleggersPlaats

Rapporten met zilver- en goudaandelen

header_sg

Ligt er een nieuwe beurscrisis op de loer?

Steeds meer analisten en beursgoeroes spreken van een op handen zijnde correctie. Kunnen we een nieuwe beurscrisis verwachten?

Het antwoord op deze vraag kunnen wij u niet geven. Het feit dat aandelen maar in prijs blijven stijgen, kan een voorbode zijn voor een correctie. We weten niet in welke mate de markt zal reageren als het tij plots keert.

Mocht een crash zich voordoen, dan is het maar beter hierop voorbereid te zijn. Hoe kunt u dat dan het beste doen?

Panikeren en handelen op basis van emotie is niet de weg. Toch zullen er weer genoeg beleggers zijn die overhaast gaan verkopen. Beter is om u zich vooraf wat vragen te stellen wat u in zo’n geval zou doen.

Wij willen u graag hierbij helpen.

In geval van het plotseling instorten van de beurskoersen zullen bepaalde sectoren hard geraakt worden, maar er zullen zich ook weer nieuwe kansen aandienen. Een voorbeeld daarvan is de vlucht in goud en zilver.

Edelmetalen hebben al laten zien dat de weg omhoog is ingezet. Het is dan wachten op een grote uitbraak.

Maakt u eens een lijstje van sterk gestegen aandelen. Zijn deze inmiddels niet te duur geworden? De weg omlaag zal steil zijn.

 

Wat kunt u nu al doen?

U kunt overwegen op bepaalde aandelen winst te nemen nu de koers nog hoog staat. Houd daarna uw portfolio tegen het licht en maak opnieuw een lijstje welke aandelen bescherming kunnen bieden. Denk dan aan cumulatief preferente aandelen. Wat de koers ook gaat doen, bij het aflossen van deze aandelen in een latere fase krijgt u altijd de nominale waarde terug. Het dividend is beschermd.

Heeft u voldoende aandelen gekocht volgens het value investing principe? Het gaat dan om ondergewaardeerde aandelen van sterke bedrijven die tijdelijk uit de gratie zijn geraakt bij beleggers. De kracht zit hem hier in de waarde van het bedrijf en niet in de koers. Hier is nog volop koerspotentieel. Dit zijn niet de hoge bomen die de meeste wind zullen vangen.

Het ligt bijna voor de hand dat, als de luchtbel klapt, men zich massaal zal storten op goud en zilver. Daarvoor zijn al meerdere voortekenen geweest. Zilver zal zelfs nog harder kunnen stijgen dan goud.

Onlangs maakten we u attent op ons combinatie-abonnement. Hiermee krijgt u onbeperkt toegang tot alle nieuwsbrieven tegen één vast bedrag per maand (of per jaar).

We hebben gemerkt dat hier een groeiend interesse voor is.
Het combinatie-abonnement is het antwoord op de groeiende behoefte om tegen een vast bedrag optimaal gebruik te maken van al onze beleggings-strategieën om hiermee uw portefeuille optimaal te kunnen spreiden.
U heeft met het combinatie-abonnement de mogelijkheid om onze drie dividendstrategieën te combineren met onze twee waarde portefeuilles, de index portefeuille, de grondstoffenportefeuille (goud en zilver!) en de strategie van Brecht Arnaert die op een geheel eigen wijze behoud van kapitaal nastreeft. Momenteel een groot succes in België en inmiddels ook in Nederland!
Het combinatie-abonnement bevat de nieuwsbrieven:

  • The Dividend Factory,
  • PensioenDividend,
  • GroeiDividend,
  • INDEXaandelen,
  • Slimme Aandelen,
  • Slimme Grondstof Aandelen,
  • SMART Capital
  • MACRO Trends.

Iedere combinatie-abonnement houder ontvangt tevens de populaire nieuwsbrief ‘DividendRadar’ van Eric Poelmann.

 

Maar daar blijft het niet bij…

Alle nieuw uit te geven nieuwsbrieven worden geheel kosteloos aan uw combinatie-abonnement toegevoegd. Wel zo gemakkelijk en uw abonnement wordt zo alleen maar voordeliger.

Aanbieding voor trouwe abonnees

Graag bieden wij u als abonnee de mogelijkheid om, indien u dat wenst, uw lopende abonnementen(en) om te zetten naar één overkoepelend abonnement op ALLE bestaande en nieuw uit te geven nieuwsbrieven tegen een vast bedrag van slechts €49,95 per maand.

U hebt nog één of meerdere abonnementen lopen? Dat lossen we eenvoudig en snel voor u op: Dit tegoed wordt omgezet naar uw combinatie-abonnement. U gaat dus pas een eerste maandelijkse termijn van €49,95 betalen als uw saldotegoed op is.

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Dat gaat heel gemakkelijk. Als u via onderstaande button uw gegevens invult, dan doen wij de rest voor u. Zoals gezegd: het saldo op uw lopende abonnement(en) wordt automatisch verrekend.

 

gebruik van dit unieke aanbod!

 

Veel succes met uw combinatie-abonnement, voor meer kennis tegen een vast bedrag per maand.
Met vriendelijke groet,Team BeleggersPlaats
Team BeleggersPlaats

Reactie redactie Edelmetaal-Info: wij begrijpen uit de aanmeldingspagina dat het ook goed mogelijk is voor nieuwe abonnees.

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info




WilgeBeleggersplaats