Investeren

Investeren in edelmetaal kan op verschillende manieren. Op de pagina Uitleg Investeren staat een uitleg van alle mogelijkheden. Belangrijk is dat als je gaat kopen )of verkopen) dat je begrijpt wat je koopt en de risico's kent. 

Je kunt je informatie daarom vergelijken op verschillende websites. Daarom de links op de pagina Links als onderdeel van dit menu-item.

Tevens in dit menu-item een portefeuille. Een heel speciale portefeuille: de Permanente Portefeuille. Voor alle portefeuilles op internet geldt: neem ze nooit klakkeloos over. Doe eerst je onderzoek, koop en verkoop dat wat je begrijpt en waarvan je de risico's kent. Hé, waar heb ik dat meer gehoord? Juist, een paar regels hierboven , maar het kan niet voldoende benadrukt worden!

Tenslotte heb ik een hele serie boeken verzameld die je kunnen helpen bij het maken van een keuze. Je kunt direct het boek naar keuze bestellen!

 

Plus500

Stem of voeg toe aan:Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je MySpace-vrienden Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand