Macrotrends

Uitgebreide economische analyses gekoppeld aan concrete portefeuille voorstellen.

Een ideaal instapmoment in dit grondstofaandeel

door: Mario de Bakker , Uitgever MACRO Trends.

Gisteren sprak ik met Brecht over de portefeuille. We overliepen samen de posities, tot de vinger van Brecht bleef stilstaan bij één aandeel.

“Dit wordt HET,” vertelde hij zacht maar gedecideerd.

Dit jaar verwacht Brecht immers een forse koerssprong bij dit grondstoffenaandeel. We volgen het al twee jaar, en oorspronkelijk maakten we er 850% winst mee.

Na die piek viel het aandeel terug, om geheel logische redenen: elke mijn heeft in zijn ontwikkeling een “weeskindfase”, die ligt tussen het moment dat het nieuws van het voornemen van de bouw bekend wordt (het moment waarop speculanten komen kijken) en het moment dat ook echt bewezen wordt dat de mijn rendabel en bouwbaar is (het moment waarop beleggers komen kijken).

600_mt52.jpg

Welnu, na achttien maanden zal dit project uit zijn weeskindfase treden: de haalbaarheidsstudie staat nu op een paar maanden van zijn afwerking, en tegelijk is het aandeel zwaar ondergewaardeerd… om redenen die bij MACRO Trends goed bekend zijn.

Dit is dus HET ideale moment om in te stappen. Niet meer voor die snelle winst die we twee jaar geleden meemaakten, maar voor een gestage waardegroei in de komende 3 à 5 jaar. De waarde van zo’n project gaat nooit zonder horten of stoten als een vuurpijl omhoog, maar als je laag kunt instappen, dan moet je met een terugval onderweg niet inzitten.

Het aandeel noteert nu à 70 cent, maar Brecht verwacht dat binnen dit en drie jaar de mijn tussen 5 en 6 dollar waard kan zijn. Dat is een rendement van 700 à 800% over drie jaar, oftewel meer dan 200% per jaar. En daarna? Dan wordt dit een eersteklas dividendaandeel. En dan passeren we nog eens langs de kassa. Jaar na jaar.

Waarom risico nemen met snelle en nerveuze trades, als je na gedegen studie gewoonweg geld voor een paar jaar kan parkeren?

MACRO Trends is niet het blad van de snelle tips, maar van geduldig en gedegen onderzoek naar maximaal veilige investeringen.

HIER vertelt Brecht je alles over deze belegging, en nog veel meer.
Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

Meer informatie over dit onderwerp treft u aan op de website van MACRO Trends.
Met vriendelijke groet,

Brecht Arnaert
MACRO Trends

 

PS. Ik ben als monetair expert verbonden aan de Universidad Rey Juan Carlos te Madrid, en ben sinds november 2013 de hoofdredacteur van MACRO Trends. Ik zal u bijstaan in het maken van de juiste beleggingskeuzes. Iets wat momenteel niet zo gemakkelijk is.

Onder mijn leiding is de oorspronkelijke opzet van MACRO Trends verschoven van een blaadje over goud- en goudmijnaandelen, naar een gedegen blad over de gevaren van het monetaire systeem en hoe u zich daarop kunt voorbereiden.

De komende tijd wordt het grote geld niet verdiend

door extra risico te nemen,

maar juist door minder risico te nemen

Dat klinkt interessant, maar het roept misschien wel vragen bij u op. Alle reden om mijn recente werk eens te lezen. U kunt het vandaag gratis aanvragen.

 

De Monetaire Matrix

Gratis rapport!

Wie zich vandaag inschrijft op de gratis nieuwsbrief van MACRO Trends, krijgt geheel kosteloos mijn laatste werk toegestuurd onder de titel ‘De Monetaire Matrix’. Ik beloof u dat het u zal ontwaken. Dat klinkt misschien wat beladen, maar er is veel aan de hand momenteel. Het meeste is voor de massa niet zichtbaar. Ik gunt u een kijkje achter de schermen.

Scherp uw geest!

Schrijf u onderstaand in:

 KLIK HIER
WilgeMacroTrends