Slim Beleggen

Rapporten met zilver- en goudaandelen

Update 15 juni:

De Fed heeft de rente opnieuw verhoogd. Dit tegen een achtergrond van steeds slechter economisch nieuws uit de VS. We stellen ons luidop de vraag: waar zijn ze toch in hemelsnaam mee bezig?!

Terwijl de VS afstevent op een fikse afkoeling, om niet te zeggen recessie, begeeft het schuldniveau zich op een ongeziene hoogte. Je moet goed gek zijn, om met dergelijk vuur te spelen. Maar blijkbaar vinden ze het prima zo, bij de Fed.

Ons niet gezien. We weten al enige tijd hoe we ons moeten beschermen tegen deze monetaire waanzin: GOUD!

Telkens als de Fed de rente optrekt, nadert het ravijn. En dat krijgen steeds meer spelers in de gaten. Want telkens na een renteverhoging, liep de goudprijs stelselmatig op.

De precisie van een Zwitsers uurwerk!

Op bovenstaande grafiek, samengesteld door het team van The Bullion House, ziet u de beweging van goud in de 3 maanden volgend op een renteverhoging. Goud steeg met 7% tot 25%!

Dat zijn geen verzinsels, maar keiharde feiten.

Goud biedt als een van de weinig activa, duidelijke bescherming tegen de renteverhogingen. Dit in tegenstelling tot wat men in de media u tracht wijs te maken. Namelijk dat een hogere rente slecht zou zijn voor goud. Onzin, natuurlijk.

Wie een goed moment zoekt om goud te kopen, die hoeft niet verder meer te kijken. DIT IS HET MOMENT. Over enkele maanden, bent u een gelukkige goudhouder. 😉

Ga gerust eens hun prijzen vergelijken met de overige dealers in de markt. Het zal u zeer snel duidelijk worden. Bovendien wordt het goud er voor u op persoonlijke titel opgeslagen, in de zwaarste beveiligde kluizen, maar buiten het bancaire systeem!

Waar we bij Slim Beleggen vooral op hameren, is de combinatie fysiek edelmetaal met de juiste mijnaandelen. Dit presenteren we u graag op een kant-en-klare Selectielijst, die de beste goud- en zilvermijnaandelen bevat.

Dat durven we luidop zeggen, want de feiten spreken voor zich. Ieder jaar, sinds de oprichting van het Goud & Zilver Rapport, waren er 2 tot 5 overnames.

Jaar na jaar, zonder uitzondering!

Die resultaten behaal je niet zo maar. We onderzoeken de sector op een dusdanige manier, dat we telkens de koopjes voor de grotere spelers, in een vroegere fase op ’t spoor zijn.

We gaan hier natuurlijk niet ons geheim recept verklappen, maar we kunnen u wel vertellen dat we opnieuw broeden op een nieuwe GOUDMIJN KOOPTIP voor het Goud & Zilver Rapport. Want de recente twijfel in de markt, leverde opnieuw kansen op.

Veel kunnen we er nu nog niet over vertellen. De analisten zijn nog volop in actie. Maar dat het opnieuw een klepper van formaat kan worden, daar twijfelen we niet aan. En het is inderdaad geen toeval, dat ze hun Selectielijst nu opnieuw spekken met nieuwe posities.

Uit het verleden bleek vaak dat deze ‘stille’ periode in de goudmarkt, vaak de beste koopkansen opleverde voor aandachtige beleggers. De abonnees van het Goud & Zilver Rapport tellen nog altijd hun riante opbrengsten, uit de winstgevende verkopen.

Overigens, het blijft niet enkel bij het aanleveren van nieuwe tips. Ook onder de huidige posities in de Selectielijst, doen zich momenteel kansen voor. De herbalancering van de GDXJ, die op het einde van de week zal doorgevoerd worden, biedt kansen.

De analisten screenden hun volledige Selectielijst, en zagen 5 nieuwe kansen ontstaan.

3 GOUDMIJNAANDELEN + 2 ZILVERMIJNAANDELEN staan op hun ‘most wanted’ lijst momenteel. Ze verwachten op korte termijn een mooie extra profijt te kunnen halen.

Dit en nog veel meer, leest u allemaal terug in het Goud & Zilver Rapport. De onbetwistbare nummer 1 in de Benelux en ver daarbuiten, op vlak van goud- en zilvermijn research!

 

JA! Geef me toegang tot jullie GOUD + ZILVER KOOPTIPS

 

Met vriendelijke groeten,

Slim Beleggen

 

PS: Voor wie wil profiteren van zowel de aanstaande actie in de goudmarkt, maar ook wil meeliften op de gigantische winsten in de cryptomarkt, die kan bij ons terecht voor het populaire COMBI-abonnement. Dit abonnement is bij vele lezers gegeerd, omdat het een instant korting van 40% aanbiedt. Zo koop je potentieel, tegen de laagte prijs. Slim!

>>> ACTIVEER 40% KORTING HIER

De “Trendafdeling” van Slim Beleggen publiceert 4 analyserapporten:

Naast een “Trendafdeling” hebben ze ook nog een:
WilgeSlim Beleggen