Slim Beleggen

Rapporten met zilver- en goudaandelen

Slim Beleggen & BeursBrink

We krijgen vaker de vraag van nieuwe lezers… ‘En waarom moet ik kiezen voor Slim Beleggen?’.

Van onze abonnees kon je het eerder al horen, namelijk “omdat de abonnementen altijd mooie waardecreators zijn” om het met de mooie woorden van Arno nogmaals te zeggen.

Maar laten we het niet eens met woorden uitdrukken, maar met daden.

Slim Beleggen is op de eerste plaats immers een ‘kooptipmachine’. Bij ons kom je voor die unieke en originele tip, die je nergens anders tegenkomt in de prille fase.

Zo waren we in het grondstoffensegment vroeg bij nieuwe trends zoals Rare Earth Metals, maar ook de opkomende grondstoffen zoals Lithium of Kobalt. Ook de ommekeer van de basismetalen had ons team erg goed ingeschat.

Maar een echte vondst vinden we nog steeds de tip van stevia. Een agrarische zoete grondstof,  als alternatief voor diverse suikers of (chemische) zoetstoffen.

Niemand sprak er over, maar Slim Beleggen vond het in 2012 tijd om stevia op de kaart te zetten.

Dat deed men in het Grondstoffen Rapport met de kooptip van PureCircle, een bedrijf genoteerd op de beurs van Londen, en met tot op dat ogenblik nog een waardeloze trackrecord.

Maar daar zou snel verandering in gaan komen, aldus de analisten. Hierna ziet u de grafiek van de Stevia Kooptip in de maanden na de lancering.

Het aandeel schoot van 150 pence naar meer dan 600 pence.

Het voelde voor ons als een absolute overwinning, want we hadden letterlijk de hele markt tegen.

Dat gevoel had het team bij het Technologie Rapport ook, toen ze in 2012 uitpakten met haar Tesla Kooptip.

Aan 34 USD moesten weinig beleggers er iets van weten. Nochtans voorspelden onze analisten een uitzonderlijke groeiparabool voor elektrische voertuigen, met als enige serieuze speler: Tesla.

Die visie werd een ‘bullseye’.

In de jaren hierna vertienvoudigde het aandeel van Tesla voor onze abonnees.

Tesla werd de eerste ‘tenbagger’ bij Slim Beleggen.

Het is ook een van de redenen waarom we een Tesla weggeven. (november 2019)

Dit aandeel zal altijd speciaal blijven voor ons en onze abonnees: een mijlpaal in onze geschiedenis!

Maar het zou niet enkel bij Tesla blijven. In het Technologie Rapport stapelden de ‘tenbaggers’ zich op.

Facebook, Weibo, Amazon, …

Maar weet je wat nog cooler is dan een ‘tenbagger’? Een ‘hunderdbagger’.

Inderdaad, 100x!

Ook die pronkt inmiddels in onze medaillekast. Met de kooptip Ripple.

Ripple was een van de eerste crypto kooptips in het nieuwe luik, binnen het Technologie Rapport.

Het werd een waanzinnige rit. We tipten de cryptomunt aan 0,03 USD, en nog geen jaar later stond de koers op 3 USD.

On-waar-schijnlijk.

Voor mensen die het nog altijd niet kunnen geloven, hieronder ziet u de prijsgrafiek.

Van amper iets, naar een extreme prijsexplosie.

Dat is waar wij echt voor gekend zijn in de markt. De aparte beleggingskansen, die unieke investeringen, de uitzonderlijke winsten. Daar draait het voor een belangrijk deel om bij Slim Beleggen.

En beleggers appreciëren dat ten volle…

Het is niet voor niets dat Slim Beleggen in de afgelopen 10 jaar, als enige platform – niet gelieerd aan een financiële instellingen – de publieksprijs van de Gouden Stier tot 2x toe, in de wacht sleepte.

We versloegen de banken op hun eigen speelveld! 🙂

Want ook dat is Slim Beleggen:

Tegen de gevestigde ordes en heersende opinies in, beleggen!

Wie luistert naar de massa, komt altijd te laat. Onze abonnees kunnen de enorme waarde hiervan, goed inschatten.  En we pakken met deze insteek inmiddels meer takken van sport aan.

Met DIVIDEND laten we onze abonnees zien, hoe het grootkapitaal altijd hun schaapjes eerder op het droge heeft dan de massa. Ze combineren er cashflowmodules, en zetten er zelfs turbo’s op.

Dat kan een kleine man, nooit verdienen. Tenminste, als je er niets vanaf weet. Bij Slim Beleggen Dividend vertellen ze je over de geheime geldmachines van Wall Street.

Die filosofie kan je in een keer doortrekken naar FONDSEN. Deze tak bij Slim Beleggen kan je beschouwen als je persoonlijke private banker. Je leest er maandelijks alle tips & tricks, die money managers adviseren voor hun miljonairsklanten.

Tot slot is er nog TRADING. In dit luik worden beleggers vaker getipt over kortstondige kansen die zich voordoen in de markt. Via aandelen, maar ook via opties. Weinig risico, maar veel potentieel.

Met deze vier luiken – Trends, Trading, Dividend & Fondsen – zetten we al tien jaar de beleggingsmarkt op z’n kop, en u kan er rustig van op aan:

Dat gaat in de komende 10 jaar nog versterken, als het van ons afhangt.

Want wie goed heeft opgelet, is zeker opgevallen dat het gloednieuwe luik NeXT een geheel nieuwe markt voor beleggers opentrekt.

Het waren al 10 geweldige jaren bij Slim Beleggen. En onze abonnees hebben unieke kansen gekregen. En dat feest gaat nog zeker 10 jaar verder, als het van ons afhangt.

Daarom moet je kiezen voor Slim Beleggen… en natuurlijk voor die mooie, nieuwe Tesla. 😉

 

WORD SLIM BELEGGEN VIP

 

Met vriendelijke groeten,

Slim BeleggenNeXTBeursBrink

 

De “Trendafdeling” van Slim Beleggen publiceert 4 analyserapporten:

Naast een “Trendafdeling” heeft Slim Beleggen ook nog een:

Disclaimer
Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

WilgeSlim Beleggen