Slim Beleggen

Rapporten met zilver- en goudaandelen

Update 15 maart:

Wat blijft het toch geweldig. Week na week roepen, tegen alle media in, dat goud gaat stijgen na de renteverhoging.

En wat doet de prijs dan na de renteverhoging. Juist ja, stijgen!

Hierboven ziet u het voorloop van de goudprijs, over de afgelopen 3 dagen. De groene grafiek, vertelt voldoende.

Goud zit weer stevig boven $1200. In euro, noteert goud weer boven 1.140 per ounce. Het blijft wat ons betreft een bijzonder sterke krachttoer, gezien alle pessimisme.

Niet toevallig hadden de collega’s van Trading, die goud onderzoeken op de korte termijn, dit alle weken zien aankomen. Eind vorige week lieten de abonnees van het  TA Rapport nog weten dat het einde van de tussentijdse daling voor goud, nu snel naderde.

De heren van het TA Rapport adviseerden in de voorbije 6 maanden een feilloos parcours voor goud. Op precies de juiste momenten, vertelden ze aan hun abonnees om goud te kopen, of om goud te verkopen (of zelfs short te gaan).

En ook nu weer zijn ze er als de kippen bij om hun positie in goud te verduidelijken. Want hun koersdoel voor goud is bijna bereikt, dus worden de volgende messen weer geslepen.

Nu krijgen we wel eens vaker de opmerking, met name van de abonnees van het Goud & Zilver Rapport, dat deze service er ook voor hen moet zijn… Gratis, dan nog wel!

Kijk, wie denkt dat onze technische analisten van de lucht en de zon leven, die droomt. Ook zij moeten gewoonweg hun kost verdienen, met de zaken waar ze goed in zijn. In hun geval is dat de timing voor goud (en andere onderdelen op de beurs).

That’s it! Niets meer of minder. Wat de abonnees vervolgens met hun richtingaanwijzers doen, is aan hen. Een faire deal, voor niet veel geld.

Maar we blijven wel luisteren naar wat onze lezers willen, en proberen in grote mate tegemoet te komen aan de vraag. Daarom hebben we een interne afspraak gemaakt met de heren van het TA Rapport.

In onderling overleg krijgen beleggers die nu een abonnee nemen op het Goud & Zilver Rapport, er een gratis abonnement op het TA Rapport bij… ZONDER MEERKOST!!

Dus even alles op een rij:

Hier staat geen woord Chinees tussen, wat ons betreft. What you see, is what you get.

Om het even in euro’s uit te drukken.

U betaalt 229 euro voor het Goud & Zilver Rapport (1 jaar), en u krijgt het TA Rapport voor 149 euro (1 jaar) er gratis bij.

Of u betaalt 399 euro voor het Goud & Zilver Rapport (2 jaar), en u krijgt het TA Rapport van 199 euro (2 jaar) er gratis bij.

Kortom, tot 200 euro GRATIS, in de vorm van het TA Rapport bij uw vertrouwde Goud & Zilver Rapport. Zo weet u steeds welke richting het uitgaat met goud, maar ook zilver en zelfs de goudmijnen, want al deze onderdelen komen aan bod in het TA Rapport.

En nog veel meer (Chinese aandelen, technologie, smallcaps, uranium, value-aandelen, …)

Maak dus gebruik van dit aanbod, want het duurt maar enkele dagen. Snel zijn is een absolute must, als u interesse heeft.

Wat u feitelijk moet doen? Niet veel, simpelweg intekenen op het Goud & Zilver Rapport naar keuze, via de onderstaande buttons, en wij regelen de rest voor u!

Nu intekenen:

Met vriendelijke groeten,

Slim Beleggen

P.s. het activeren van uw abonnement op het TA Rapport kan tot 14 uur duren, nadat uw betaling is ontvangen. U hoeft hiervoor géén extra actie te ondernemen.

De “Trendafdeling” van Slim Beleggen publiceert 4 analyserapporten:

Naast een “Trendafdeling” hebben ze ook nog een:
WilgeSlim Beleggen