Topaandelen

Redactie Edelmetaal-Info:

Op deze pagina vind je ingezonden brieven van bevriende collega’s. Doe er je voordeel mee, dat doe ik ook!

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport Hij zoekt en vindt interessante aandelen en trends.

Disclaimer bij columns en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. Zie ook disclaimer van Edelmetaal-Info

Het meest indrukwekkende, veelbelovende aandeel ooit

Afgelopen week vertelde ik u al over twee fantastische aandelen die we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben geselecteerd.

Waar ik u nog niet over vertelde, is een goudaandeel dat we per toeval tegenkwamen en dat we nooit eerder hadden gezien.

Het is het beste, meest indrukwekkende, meest veelbelovende goudaandeel dat ooit op mijn pad is gekomen.

Fors stijgende productie
De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor goudproducenten. Velen leden verlies. Maar dit bedrijf bleef zeer goede winsten maken én bleef ieder jaar een hoog dividend uitkeren.

Het verhaal wordt nóg mooier als je weet dat dit bedrijf eind 2018 een nieuwe mijn opent die de jaarproductie fors verhoogt. En dat de komende jaren nóg drie nieuwe mijnen worden geopend.

Het allermooiste is dat je dit aandeel aankoopt voor nog geen 9 keer de jaarwinst. Terwijl het ook nog eens 4,5% dividend oplevert.

Geen stijgende goudprijs nodig
Wat dit goudaandeel écht speciaal maakt, is dat je helemaal geen stijgende goudprijs nodig hebt om een prachtige koerswinst te behalen.

Ook zonder stijgende goudprijs zal dit bedrijf de komende jaren forse winstgroei realiseren.

Bij de huidige goudprijs presteert dit bedrijf al véél beter dan het beursgemiddelde, terwijl het aandeel maar liefst 50% goedkoper is.

Als goudprijs echter wél gaat stijgen
Met een slechts gematigd stijgende goudprijs komt het koerspotentieel al gemakkelijk uit op 500%.

Als de goudprijs écht gaat stijgen (onze verwachting), dan gaat het koerspotentieel tot ver boven 1000%.

Ieder jaar fors stijgend dividend
Tegelijk pak je ieder jaar een fors stijgend dividend mee. Want de directie heeft besloten dat ze vanaf 2018 de helft van de behaalde winst als dividend uitkeert.

Als u dit aandeel vóór komende donderdag aankoopt, dan pakt u gelijk uw eerste 3% dividend mee!

Meer dan 1000% koerspotentieel + hoog, fors stijgend dividend
Het beste, meest indrukwekkende, meest veelbelovende goudaandeel ooit.

Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!

 

 

Een mooie dag toegewenst!
Jack Hoogland

 

Als TopAandelen-abonnee ontvangt u alle dit jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Met daarnaast nog twee bonus rapporten die de komende jaren megawinsten gaan opleveren. Klik hier om abonnee te worden!

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeTopaandelen StockTradingNieuws