Topaandelen

Redactie Edelmetaal-Info:

Op deze pagina vind je ingezonden brieven van bevriende collega’s. Doe er je voordeel mee, dat doe ik ook!

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport Hij zoekt en vindt interessante aandelen en trends.

Disclaimer bij columns en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. Zie ook disclaimer van Edelmetaal-Info

De hele week ontvingen we al mails van lezers met de vraag of ze ons in 2016 uitgebrachte speciale goud/zilverrapport kunnen bestellen. Na mijn artikel van gisteren ontvingen we nóg meer verzoeken van lezers.

Dat de koersen van goud- en zilveraandelen ongekend hard kunnen stijgen, is inderdaad een stuk geloofwaardiger als je weet dat dit in het verleden al eerder is gebeurd.

5480% koersstijging
Mocht u denken dat de koersgrafiek die ik u gisteren liet zien een uitzondering was, dan heb ik er hieronder nog één voor u.


De koers van dit goudaandeel steeg tussen 1985 en 1996 met maar liefst 5480%. Dan praat je écht over duizenden procenten!

Naar aanleiding van de vele verzoeken van lezers hebben we ons speciale rapport vandaag bijgewerkt.

Duizenden procenten koersstijging voor de boeg
We hebben dit rapport uitgebracht om ervoor te zorgen dat u, ook als u geen TopAandelen-abonnee bent, zo maximaal mogelijk kunt profiteren van de komende hype in goud- en zilveraandelen.

Als TopAandelen-abonnee ontvang je een pak méér tips, en ga je nog harder profiteren van de enorme koersstijgingen die goud- en zilveraandelen nog voor de boeg hebben.

De beste goud- en zilveraandelen
In dit speciale rapport hebben we twee goudaandelen + twee zilveraandelen voor u geselecteerd. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat alle vier de aandelen voldoen aan onderstaande kenmerken:

  • ijzersterke balans
  • stijgende productie
  • dalende productiekosten
  • Zekerheid, stijgende omzet, dalende kosten

Een ijzersterke balans biedt extra zekerheid. Terwijl het bedrijf tegelijk genoeg geld heeft om door slimme overnames extra hard te groeien.

Stijgende productie resulteert direct in stijgende omzet. En als je daar dalende productiekosten bij doet, dan stijgt de netto-winst nog een stuk harder.

Duizenden procenten koersstijging
En uiteraard resulteert een stijgende goudprijs in extra omzet, waarvoor géén extra kosten moeten worden gemaakt. Waardoor we tot deze simpele, maar zeer duidelijke conclusie komen.

Stijgende goudprijs + stijgende productie = gigantische winststijging

En een gigantische winststijging resulteert uiteraard in een gigantische koersstijging.

Goud gaat naar $10.000
Ik herhaal het nog een keer. Goud gaat naar $10.000. En daarna nog véél hoger.

De voor dit speciale rapport geselecteerde goud- en zilveraandelen zijn superkandidaten om duizenden procenten in koers te stijgen.

Zéér beperkt beschikbaar
Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is voor een slechts zéér beperkte tijd open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud/zilver-rapport te bestellen.

 

Als TopAandelen-abonnee ontvangt u alle dit jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Met daarnaast nog twee bonus rapporten die de komende jaren megawinsten gaan opleveren. Klik hier om abonnee te worden!

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info
WilgeTopaandelen StockTradingNieuws