Columns & Artikelen

Nieuwe seizoen van Gold Rush

by Wilge on 4 oktober 2016

jeroen_nautaHet nieuwe seizoen van Gold Rush zal vanaf 19 december in Nederland te zien zijn op Discovery Channel.

Op maandag 19 december om 21:00 uur om precies te zijn heeft Discovery Channel Nederland persoonlijk aan mij bevestigd.

Hiermee volgen we lekker kort na de première op 14 oktober in Amerika dus ook al in Nederland te zien.

Ook in seizoen 7 van Gold Rush volgen we weer de avonturen van Todd Hoffman, Parker Schnabel en natuurlijk onze eigen Nederlandse Tony Beets die elk op hun eigen unieke manier veel goud proberen te vinden.gold-rush-seizoen-7-logo

Natuurlijk zal er weer veel drama, mislukkingen en teleurstellingen te zien zijn, want dit maakt gewoon goede televisie.

Maar natuurlijk zal er ook weer veel goud uit de grond worden getoverd.

todd-hoffman-sunglassesTodd Hoffman in seizoen 7

Todd Hoffman, de door velen geliefde maar door net zovelen gehate bedenker van de show, verlaat de Klondike om goud te gaan winnen in zijn eigen staat Oregon.

Hier is het klimaat geheel anders dan in het hoge noorden en kan er het hele jaar goud worden gewonnen.

Dit brengt echter ook meteen een grote uitdaging met zich mee, door het warme klimaat is het erg droog en is het aanvoeren van het zo belangrijke water een probleem.

Maar ook hier zal Todd samen met zijn vader Jack en zoon Hunter vast en zeker een passende oplossing voor vinden.

Parker Schnabel

Na het overlijden van zijn opa John Schnabel moet Parker het ineens doen zonder zijn grote mentor en voorbeeld van wie hij alles geleerd heeft.

Lukt het Parker Schnabel om zijn team goed te leiden en veel goud te vinden? We gaan er binnenkort achter komen.

tony-beets-gold-rushTony Beets

En last but not least is er natuurlijk nog de Nederlandse goudmijn legende Tony Beets die in dit nieuwe seizoen de leiding over zijn 75-jaar oude goud dredge overdraagt aan zijn dochter Monica.

Zelf heeft hij een nieuwe baggermachine gekocht die hij dit nieuwe seizoen van Gold Rush gaat verhuizen naar zijn eigen goudclaim.

Er is echter één klein probleempje, deze dreg bevindt zich in de “middle of nowhere” en de enige manier om deze te bereiken is per boot over de onstuimige Yukon River.

Nieuwe seizoen van Gold Rush

Hoe dan ook zullen alle teams het dit jaar zwaar te verduren krijgen, maar dit levert waarschijnlijk wel mooie tv-momenten op.

Zoals gezegd kun je seizoen 7 van Gold Rush vanaf maandag 19 december om 21:00 uur zien op Discovery Channel.

Tot die tijd kun je hieronder van een kleine teaser genieten.

Jeroen Nauta – Sold2gold

Jeroen is webmaster van de site Sold2Gold. Hij schrijft vooral blogs over de niet alledaagse nieuwtjes betreffende goud en zilver.

 

Disclaimer bij columns op Edelmetaal-Info.nl: auteur schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info.

WilgeNieuwe seizoen van Gold Rush