Columns & Artikelen

Dit is een ideaal moment!

by Jack Hoogland on 10/06/2017

Mijn bitcoin-winst beleg ik in…

Twee weken geleden vertelde ik u in dit artikel dat ik stap voor stap ruim de helft van mijn Bitcoins aan het verkopen was. Met de bedoeling om ze later eventueel tegen een lagere prijs terug te kopen.

Ik heb sindsdien gemiddeld twee keer per week een paar Bitcoins verkocht. Mooi geprofiteerd van de forse hype die is ontstaan.

Alarmbellen en twijfel
Vorige week las ik een document van Raoul Pal, die jarenlang enthousiast was over Bitcoin, maar door nieuwe ontwikkelingen is gaan twijfelen aan Bitcoin als een vorm van waardevast geld.

In het document schrijft hij dat de blockchain-technologie aan alle kanten gekopieerd wordt en dus niet langer uniek is. En suggereert hij dat er zelfs discussies aan de gang zijn om het maximale aantal Bitcoins in omloop te verhogen.

Dat laatste zorgt bij mij voor afgaande alarmbellen. Terwijl Raoul Pal’s terechte commentaar over blockchain-technologie én het feit dat er nu veel meer crypto-munten zijn, mij aan het twijfelen brengt.

Ik verkoop al mijn Bitcoins
Ik ben geen techneut, en ik kan/wil mij niet in de technische details van crypto-geld verdiepen. En ik heb geen zin om in iets te beleggen waar ik niet genoeg verstand van heb en waar ik twijfels over heb.

Ik heb daarom besloten om zowat al mijn Bitcoins stap voor stap definitief te verkopen.

Ik heb hier een fantastische koerswinst mee behaald. Dik tevreden dus!

…en ga profiteren van de volgende hype
Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Ik koop dezelfde aandelen die u als nieuwe TopAandelen-abonnee helemaal gratis als extra tips van ons ontvangt.

Want als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u als gratis bonus al onze eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Ideale aandelen om mijn Bitcoin-winst in te beleggen!

 

Dit is een ideaal moment!

Hierboven vertelde ik u dat ik definitief Bitcoins aan het verkopen ben, en dat ik al mijn winst ga beleggen in goud- en zilveraandelen.

De gemiddelde belegger heeft na Trumps verkiezing zijn interesse in goud- en zilver(aandelen) verloren. Voor de oplettende belegger is het echter juist alleen maar interessanter geworden.

Op de koersgrafiek hieronder ziet u de ontwikkeling van de goudprijs sinds begin 2016.

Vier fases
Ik heb deze koersgrafiek voor u ingedeeld in de volgende vier afzonderlijke fases:

    1. Goudprijs zet stijging in. 
    2. Na zeven maanden stijging volgt een normale correctie. 
    3. Juist op het moment dat de goudprijs klaar is voor een nieuwe stijging, wordt Donald Trump tot president gekozen.Omdat beleggers zichzelf massaal wijs maken dat Trump de Amerikaanse economie weer gezond zal maken, zet de goudprijs een serieuze daling in.
    4. Beleggers realiseren zich eerst (jan-feb) dat Trumps plannen niet snel en gemakkelijk te realiseren zijn. Waardoor de goudprijs weer een stijging inzet.En beginnen daarna te begrijpen dat er waarschijnlijk bitter weinig van Trumps plannen terecht zal komen. Waardoor de goudprijs verder stijgt.

Ik vermoed dat het ook voor u duidelijk is dat er van Trumps economische verkiezingsbeloften bitter weinig terecht zal komen.

Economisch signaal + technisch signaal + supergoedkoop
Deze week zagen we de goudprijs door de sinds juli 2016 dalende trend (rode lijn)omhoog breken. Naast het economische signaal hebben we daardoor ook een technisch signaal.

Tegelijk weten we dat goud nooit eerder zo goedkoop is geweest in relatie tot financiële beleggingen. Zie het plaatje hieronder.

De volgende hype gaat in goud en zilver zijn
Wat mij betreft is dit daarom een ideaal moment om mijn Bitcoinwinst om te zetten in goud- en zilveraandelen.

Van de fantastische winst die ik met Bitcoin heb behaald, ga ik nu de allerbeste goud- en zilveraandelen (bij)kopen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Ik koop dezelfde aandelen die u als nieuwe TopAandelen-abonnee helemaal gratis als extra tips van ons ontvangt.

Ontvang ook de allerbeste goud- en zilveraandelen
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u als gratis bonus al onze eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Daarnaast sturen we u als extra service een bericht, iedere keer als de koersgrafiek van een door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel ons een (bij)koopsignaal geeft.

Maximaal meeprofiteren van de volgende hype?
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

Jack Hoogland

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Jack HooglandDit is een ideaal moment!