Columns & Artikelen

Nog twee maanden

by Wilge on 2 november 2018

De tussenstand 2019 met nog twee maanden te gaan:

De Goudprijs stijgt wat, palladium op recordhoogte. De rest blijft een beetje het zelfde of zakt wat t.o.v vorige maand. Van de AEX, Bitcoin en REMX worden we natuurlijk niet vrolijk, tenzij je short zit.

Stijging

“Er moet nog een flinke stijging komen in de edelmetalen willen we niet rood het jaar uitgaan.” schreef ik vorige maand:

  • Rhodium was de uitzondering
  • Palladium is het nu gelukt, blijft dat ook zo?
  • De goudprijs heeft nog een zetje nodig
  • Platina nog een flinke zet
  • En het immer omhoog geprezen zilver verkeerd nog steeds in een flink dal. Velen noemen het een bodem, van mij mag hij opveren van die bodem… en de beloftes van de “analisten” gaan waar maken.

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

 

WilgeNog twee maanden