Columns & Artikelen

Voortvarend begin

by Wilge on 1 februari 2019

Een voortvarend begin voor nagenoeg alle koersen/prijzen die we volgen en waar we al jaren maandelijks verslag van doen. De enige echte uitvaller is: Bitcoin.

Overzicht janauri 2019

Niemand zal er echt rouwig om zijn als dit de update van 31 december 2019 zal zijn. Wellicht teleurgesteld, met name de goldbugs omdat voor goud en zilver een hogere prijs wordt voorspeld in 2019, maar dat hebben we natuurlijk al vaker gezien. Goed teken (wordt vaak gezegd) is dat de mijnbouwaandelen “vooruitlopen” op de goud- en zilverprijzen. Als die aantrekken, is dat vaker een steun in de rug voor de goud en zilverkoersen.

Ziet het er volgende maand ook zo rooskleurig uit?

Voor goud- en zilverleveranciers: kijk in de etalage van Edelmetaal-Info

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeVoortvarend begin