Columns & Artikelen

Overzicht indices na 1e kwartaal 2019

by Wilge on 1 april 2019

Het eerste kwartaal sluit met groene cijfers af getuige de onderstaande staat:

indices -overzicht - goud - aex

 

Hoewel rhodium en palladium afgelopen donderdag en vrijdag nog flinke klappen kreeg zijn het wel de winnaars van de edelmetalen en met 15,3% winst in euro’s is palladium natuurlijk ook een mooie belegging. Rhodium nog mooier: het voert de ranglijst aan van de indices en koersen die wij volgen.

REMX

Ook positief is dat de REMX nu niet verder wegzakt. Dat is weleens anders geweest. Of juich ik nu weer te vroeg?

Bitcoin

Bitcoin is bezig met een gevecht rond de 4000 en vandaag ging die over de 4100 heen. Voorals nog door alle tegengestelde verwachtingen gewoon koffiedik kijken, althans voor mij!

Eigenlijk mogen de goldbugs niet klagen, want goud en zilver verliezen niks (in euro’s) bij een sterk kwartaal van de “gewone” inidices. Aan de andere kant: is het wel heel magertjes als je hoort en leest wat “beloofd wordt” voor deze edelmetalen.

Waterfondsen

De waterfondsen doen het sterk en dat zou normaal moeten zijn omdat water nu eenmaal het blauwe goud is. We hebben water te veel, te weinig, vervuild, in flessen enz….

Kortom geen redenen om te klagen in beleggersland!

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

 

 

WilgeOverzicht indices na 1e kwartaal 2019