Columns & Artikelen

Veel blabla in de Pilbara! {Advertorial}

by Nico Pantelis on 16 april 2019

Beste belegger,

We lieten u dit weekend weten dat het tegenwoordig hoogdagen zijn voor de abonnees van het Goud & Zilver Rapport, en daar is geen woord van gelogen.

Vorige week nam het team afscheid van een positie met een rijkelijke winst van +170%.

Vervolgens werd een nieuwe editie van het Goud & Zilver Rapport gepubliceerd, met aansluitend alle details voor de gloednieuwe Goud & Zilver Portfolio.

Maar wie denkt dat het hier bij stopt, heeft het grondig mis.

Vandaag pakken de analisten van het Goud & Zilver Rapport nogmaals uit met een aparte, dikke Goud & Zilver Special over de veelbesproken en bejubelde Pilbara.

In het uitgestrekte gebied in Australië woedt een moderne goldrush. De verhalen over de goudrijke bodem waar de goudklompjes voor het oprapen liggen, doen beleggers dromen.

Maar wat is er werkelijk van aan? Kloppen al deze bijzondere verhalen, of hebben beleggers in de Pilbara last van goudkoorts?

Er zijn maar twee uitkomsten mogelijk:

  • of we kijken naar de grootste goudvondst in decennia;
  • of we kijken naar ‘an accident waiting to happen‘.

Het team van het Goud & Zilver Rapport werkt al maanden aan deze studie, en stootte op enkele interessante zaken uit het verleden. Elementen die we vandaag nooit horen in de euforie.

Ook wordt er een grondige analyse gemaakt van Novo Resources, dé proxy voor alles wat er vandaag speelt in de Pilbara.

Verder leest u ons standpunt over de Pilbara vanuit een grondige risico/rendementsanalyse.

In ieder geval, als u deze analyse volledig heeft doorgelezen kan u, met de feiten op een rij, een degelijk besluit nemen over een belegging in de Pilbara. Wars van alle emoties!

 

DOWNLOAD GOUD & ZILVER SPECIAL – PILBARA REGIO

 

Met vriendelijke groeten,

Nico Pantelis – Slim Beleggen

NB: Dit rapport is alleen verkrijgbaar voor abonnees van het Goud en Zilver rapport. Nog geen abonnee? Kijk hier.

Slim Beleggen heeft 4 pijlers: TrendsFondsenTrading en Dividend. De afdeling Trends kent 4 afzonderlijke rapporten: Goud&ZilverTechnologieGrondstoffen en Groeimarkten

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Nico PantelisVeel blabla in de Pilbara! {Advertorial}