Columns & Artikelen

Ideaal moment voor goud!

by Jack Hoogland on 24 april 2019

In onze nieuwsbrief van gisteren liet ik u een paar voorbeelden zien van een sterk stijgende vraag naar fysiek goud in grote landen als China, India, Rusland, Duitsland en Turkije.

De dagprijs wordt echter bepaald op de futures markt. De tweet van Fred Hickey hieronder laat duidelijk zien waarom de goudprijs de afgelopen twee weken daalde én waarom de huidige situatie juist zeer positief is.


Manipulatie steeds minder effectief
We zagen de afgelopen twee weken weer enorme verkooporders die op een rustig moment in de markt werden gedumpt.

De partij die dit doet heeft dus duidelijk als doel om te manipuleren. Wil voorkomen dat de goudprijs te dicht bij de belangrijke weerstand van $1365 komt.

Punt is alleen dat ingenomen short posities ook weer moeten worden gesloten. Dat betekent automatisch toekomstige kooporders.

We zien duidelijk dat het effect van dit soort manipulatie sterk is verminderd.

Zelfde situatie als eind 2015 en afgelopen zomer
Het positieve zit hem in het wekelijkse Commitment of Traders Report. Zie onderstaande tweet van dezelfde, altijd alles uitpluizende Fred Hickey.

Managed Money (de speculanten) hebben nu een netto short positie. Dat hebben we in het verleden alleen eind 2015 én afgelopen zomer gezien. Beiden keren net voordat de goudprijs een forse stijging inzette.

Fred Hickey beschrijft de situatie per afgelopen dinsdag. Wat betekent dat de netto short positie in goud nu nóg groter is.

Dat betekent ook dat de goudprijs nu klaar is voor een forse stijging. Voor de definitieve uitbraak door de weerstand van $1365.

Prachtige indicatie
Bent u het met ons eens dat er voor de lange termijn geen limiet zal staan op de stijging van de goudprijs (zie dit artikel)?

Dan hebt u hier een prachtige indicatie dat dit een ideaal moment is om goudaandelen aan- of bij te kopen.

Want koersen van goud- en zilveraandelen zullen de komende jaren nog véél harder omhoog knallen dan de goudprijs.

Goede goud- en zilveraandelen zullen de komende jaren niet met honderden, maar met duizenden procenten in koers stijgen.

Duizenden procenten koerspotentieel
De afgelopen maanden stuurden we al elf extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al die 11 extra tips gratis als welkomstgeschenk.

Allemaal topkandidaten voor duizenden procenten koersstijging!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

 

Voor het geval je nog twijfelde…

Ik vertelde u deze maand al in verschillende artikelen over het sterk toenemend aantal indicaties dat een forse beursdaling op handen is. Zie onder meer dit artikel.

Maar misschien wel de allerbelangrijkste indicatie vinden we in onderstaande tweet.

Wall Street bankiers bereiden zich voor
De Wall Street bankiers zijn zich aan het voorbereiden op een stevige recessie en het barsten van de enorme bubbels op de aandelen- en obligatiemarkt.

Ze huren massaal professionals in die zich alleen daarmee bezig gaan houden. En dat doen ze uiteraard niet voor de gewone belegger, maar vooral om er zelf rijker van te worden.

Mocht u nog twijfelen aan de kans op barstende bubbels en een forse beursdaling, dan hebt u hier de sterkste indicatie die een mens kan bedenken.

Nu is het moment om (ook) op dalende koersen in te spelen
We hebben dus de sterkst denkbare indicatie dat we (ook) op koersdalingen moeten inspelen.

Ideaal daarvoor zijn de belachelijk dure, gehypete aandelen van financieel zwakke bedrijven die veelal nog nooit één dollar winst heeft gemaakt.

Omdat je voor één enkel aandeel nooit zeker kunt weten wat de toekomst brengt, is het zéér verstandig om met kleine bedragen op koersdalingen van meerdere aandelen in te spelen. Want zo spreid je risico.

Ruim 40 peperdure aandelen 
Daarom houden we voor ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” een lijst met ruim 40 aandelen aan, die allemaal kandidaat zijn voor 90% tot 100% koersdalingen.

Daarom geven we u bij het ingaan van uw abonnement ook uitgebreide uitleg over hoe je op een verstandige manier op koersdalingen inspeelt.

Wij bekijken iedere dag de koersgrafiek van ieder van deze aandelen. Zodra een koersgrafiek ons een mooi signaal geeft, sturen we u dat toe.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Bestel hier het unieke rapport “De Nieuwe Internet Hype”

Jack geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen,maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Jack HooglandIdeaal moment voor goud!