Columns & Artikelen

Zilver heeft nog wat in te halen

by Wilge on 1 juli 2019

Na een half jaartje 2019 staat eigenlijk alles op groen, behalve zilver. En uitgerekend zilver wordt door veel “kenners’ als de grootste “life-time” opportuniteit beschreven. En dat kan nog steeds natuurlijk. Ooit zullen ze wel een keertje gelijk krijgen.

 

Goud

En ondanks de euforie over goud bij de goldbugs bungelt goud na een half jaar ook onderaan dit lijstje. Het blijft platina nog net voor. Als het gaat om de edelmetalen dan had je in Rhodium en Palladium moeten zitten. En of we nu echt op de rit naar boven zitten met goud. Vandaag staan we al weer behoorlijk in de min: langzamerhand weer terug naar de $1200?

Bitcoin

De euforie op dit moment ook wel zeepbel 2.0 genoemd is uiteraard de bitcoin prijs. De reacties zijn van totale ineenstorting 0 dollar dus, tot ruim 10x zoveel als dat het nu waard is. Ik zou zeggen: voor wat het waard is.

Remx

De ETF van strategische en kritische metalen gaat ook niet erg hard. Moet dat dan? Nee, natuurlijk hoeft dat niet, maar door de handelsoorlog met China zouden deze elementen weleens schaars kunnen worden ind e test van de wereld. (lezen we in diverse commentaren)

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

WilgeZilver heeft nog wat in te halen