Columns & Artikelen

Zomerreces Edelmetaal-Info

by Wilge on 15 juli 2019

Zoals jullie gewend zijn, gaan we in de zomer op een lager pitje draaien, niet elke week een nieuwsbrief en de pagina met nieuwslinks wordt minder frequent geüpdatet. Of we plaatsen alleen de Nederlandstalige links. Eind augustus gaan we weer volle bak.

Uiteraard worden de columns gewoon geplaatst, indien die worden aangeboden. En als er echt mega bijzonder nieuws omtrent de edelmetalen is, zijn we natuurlijk alert en informeren we jullie!

Mijn laatste overpeinzing is deze:

De goudprijs ging richting de 1400 dollar. Direct werden de koersdoelen bijgesteld naar boven. He? Je hebt een koersdoel gehaald en dan gelijk naar boven bijstellen? Ik wil eerst weleens zien dat de goudprijs boven de 1300 blijft. De euforie bij de goldbugs is groot. Ook TA-analisten zien kansen. Harry Dent niet: die gelooft zelfs dat de goudprijs naar 250 dollar kan gaan , ja inderdaad per ounce. En anders toch in ieder geval naar $700. Hij is echt een van de weinige die op dit moment tegensdraads durft te zijn en er ook voor uit durft te komen.

Gold bugs hebben de laatste 10 jaar al vaker gejuicht bij een stijging van de goudprijs en elke keer is die te niet gedaan. Er zijn vreemde krachten in de goud- en zilvermarkt. Die beheersen het spelletje. We gaan het zien, ik blijft voorzichtig. Mooie zomer!

PS. Al geabonneerd op de gratis nieuwsbrief? Nee, dan kan je dat ondertussen even hier doen. 1x per week verschijnt deze op woensdag in je digitale brievenbus.

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeZomerreces Edelmetaal-Info