Columns & Artikelen

Technische analyse Zilver

by Roy Martens on 8 december 2019

Edelmetaal-Info: Helaas, door omstandigheden heeft Roy zijn analyse niet kunnen maken.Wel had hij al de screenshots van de grafieken gemaakt en die wil hij jullie niet onthouden. Het ziet er een beetje kaal uit, maar wie weet kunnen jullie zelf nu ook wel wat conclusies trekken. Succes

NB: de volgorde van de grafieken is dezelfde als altijd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Roy Martens

Disclaimer:

Het artikel geeft de persoonlijke mening weer van de schrijver en is niet bedoeld als beleggingsadvies. De schrijver acht zich in generlei wijze aansprakelijk voor beslissingen die gebaseerd zouden zijn op het artikel. De geventileerde mening hoeft niet juist te zijn en beslissingen genomen naar aanleiding van dit artikel zijn geheel uw eigen verantwoordelijkheid.

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de disclaimer op deze pagina.

Roy MartensTechnische analyse Zilver