Columns & Artikelen

Advertorial: De echte goud bull market moet nog beginnen

by Gastauteur on 14 juli 2020
De laatste grote goudrally heeft de goudprijs tot net iets boven de 1900 dollar per ounce gebracht. Dat was in 2011.
En hoewel het voor veel beleggers verleidelijk kan zijn om nu winsten te nemen, zit er statistisch gezien nog veel meer in de tank. Sterker nog; de huidige goudrally, kan ons tot veel hoger dan de $1900 p/oz katapulteren.
Het mooie aan een bull market in goud, is toch wel het explosieve rendement dat daar bij komt kijken. Op onderstaande grafiek wordt het duidelijk. Een beetje bull market, levert al snel 300% of meer op.

De huidige bull market, die TA-wise in 2015 is begonnen, heeft nog niet eens de +100% geslecht.

Merk ook op dat de laatste rally, 2000 tot en met 2012/2013, gepaard ging met grote stimuleringsmaatregelen van centrale banken.

De acties van toen, zijn overigens kinderspel vergeleken met de bazooka’s die centrale banken nu hebben afgeschoten.

Dat is voor ons ook de reden geweest dat we dit jaar het Edelmetalen Ebook hebben gelanceerd. Voor de ebooksectie, kijken we namelijk voornamelijk naar trends die een paar jaar kunnen aanhouden.

Neem Hydrogen (ons Hydrogen Ebook) bijvoorbeeld, dat voor een meerjarige uitbraak staat nu politici wereldwijd grote investeringen in de sector gaan doen. Dat is geen eendagsvlieg.

Of Gaming (ons Gaming Ebook), dat de komende jaren tot een hele volwassen markt kan uitgroeien.

Voor onze ebooks, kijken we vooral naar thema’s waar we een aantal jaar flink plezier aan kunnen beleven als beleggers.
Goud en zilver past daar prima bij. Iets wat de resultaten nu al duidelijk maken. Sinds maart zijn de volgende posities al met winst afgesloten:

En vorige week, hebben we maar liefst twee nieuwe posities ingenomen. De eerste is een palladiumplay en is een van de meest interessante exploratiebedrijven van dit moment. Daarnaast nemen we een speler op die wij nu zien als een zeer interessante herstelkandidaat.

Dat is het mooie aan de ebooks: we updaten deze heel actief waardoor je ontzettend veel waarde krijgt als belegger.

We bespreken deze beloftevolle mijners in onze nieuwste update van het Edelmetalen Ebook. U koopt ons Edelmetalen Ebook voor 249,- euro.

Sinds de lancering van dit ebook zijn er alweer 6 updates verschenen met daarin 5 nieuwe kooptips. Dat is dus wat we bij BeursBrink doen voor onze lezers:

  • We zitten bovenop de ontwikkelingen en geven u hierover waar nodig snel updates
  • U ontvangt regelmatig nieuwe kooptips

U koopt dus niet eenmalig een gids en daarmee uit maar we blijven actief voor u bezig.

Naast een losse aankoop van het Edelmetalen Ebook kunt u ook gebruikmaken van onze unieke VIP-actie. Voor slechts 999,- euro bent u maar liefst 24 maanden VIP-lid bij BeursBrink.

Dan krijgt u niet alleen ons Edelmetalen Ebook, maar ook al onze andere research. En zelfs nog alle research die we nog gaan maken!

Alles over onze VIP-actie

Met vriendelijke groeten,
Team BeursBrink

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

GastauteurAdvertorial: De echte goud bull market moet nog beginnen