Columns & Artikelen

Advertorial: We blijven bij ons koersdoel

by Nico Pantelis on 25 juli 2020

We hebben er al wat jaren op moeten wachten, maar het wachten wordt nu rijkelijk beloond met goud.

We nemen u enkele jaren mee terug in de tijd…

In 2015 lanceerden we een uitzonderlijke actie. De mailing had de glasheldere titel:

1. Goud & Zilver Rapport: tijdelijk jaarabonnement voor 69 euro! (-70%)Voor ons was het toen als zo klaar als een klontje. De goudmarkt stond aan de vooravond van een nieuwe, grote beweging. We wilden dat onze leden hier maximaal van zouden profiteren door het abonnement op het Goud & Zilver Rapport tijdelijk voor amper 69 euro (!) aan te bieden.

Hier tekenden onze leden massaal op in. Gelukkig, want het leverde hen meteen mooie winsten op. Maar dit zou een lange rit gaan worden. Eentje die nog vele jaren zou gaan duren.

De meeste beleggers hebben hier geen of te weinig geduld voor.

Daarom lanceerden we een half jaar later opnieuw een goudactie, met de duidelijke oproep:

2. Wakker worden… Goud breekt uit… GOUD actie van start!

Dit waren twee doelbewuste acties. We zagen dat de berenmarkt voor goud naar z’n absolute dieptepunt afzakte, en dat de vermoeidheid sterk toenam.

Tijd om toe te slaan!

 

Op de bovenstaande grafiek hebben we de bewuste goudacties (1 & 2) nogmaals in beeld.

U kan het met eigen ogen zien. Een beter moment had je niet kunnen uitkiezen om lid te worden van het Goud & Zilver Rapport van Slim Beleggen. Niet enkel omdat de prijzen gigantisch goedkoop waren, maar vooral ook omdat je op de bodem van de ultieme stierenmarkt had gekocht.

Dat was ook de insteek van deze acties: als we onze leden toen massaal lieten inkopen, op de bodem van de markt, dan vergaarden ze fortuinen en betaalden ze zonder problemen de volle pot voor hun abonnement op het Goud & Zilver Rapport in de jaren nadien.

Ons zeer winstgevend advies zou immers royal betalen voor een abonnement bij Slim Beleggen.

Die visie kwam in de jaren nadien naadloos uit.

De goudmarkt transformeerde langzaam maar zeker van een vermoeide beer naar een jonge stier. Nog even met wat wilde bokkensprongen in de eerste jaren, maar eens deze jaren voorbij, werd de stierenmarkt volwassen en schoot fors omhoog.

Onze abonnees trokken in die bewuste jaren letterlijk honderden procenten binnen. Vooral op een moment dat niemand van de analisten oog had voor de goud- en zilvermijnsector.

We herinneren het ons nog als de dag van gisteren: we waren aan het roepen in een woestijn, in 2015 en 2016. Vandaag duiken er steeds meer gegadigden op in de goud- en zilvermarkt, terwijl onze abonnees inmiddels rijke heren aan het worden zijn, zo’n 5 jaar later.

We hebben voor de fun nog eens teruggekeken in onze archieven, naar de posities die op dat moment werden geadviseerd in het Goud & Zilver Rapport. We hebben eerst heel wat moeten ‘opruimen’ in de lijst, want heel wat aandelen zijn vandaag inmiddels overgenomen.

Maar van de overblijvers, bedroeg het gemiddeld rendement van de TOP 10 sinds de zomer van 2015 maar liefst +477%. Dat is een gemiddelde, voor alle duidelijkheid!

Als we dit afzetten ten opzichte van de HUI over dezelfde periode, dan doen we het met het Goud & Zilver Rapport gemiddeld 2x zo goed als de sector, want de HUI staat op 205%.

Ook niet slecht, maar we pakken toch liever bijna 500% op die periode. 🙂

Vandaag staan we voor een nieuwe episode van de goudmarkt. We staan immers opnieuw aan een vooravond. Ditmaal groeit de stier uit van een jongvolwassenen naar een trotse ouder. Hij zal de markt overmeesteren, en dus nieuwe, hoge toppen gaan scheren.

Hoe hoog zal de markt kunnen gaan?

We blijven bij ons koersdoel van 20075.000 USD/ounce.

Waarom?

Het is de aangepaste prijs van de piek van de stierenmarkt in de jaren ’70. Simpel. (Soms moet je beleggen eenvoudig houden.)

Waarom nu?

Omdat we een nieuwe all-time high hebben bereikt op de weekgrafiek van goud in USD.

Er rest nog maar één drempel: het intraday record van 1.912 USD/ounce. Maar met het wekelijkse slot op een nieuw absoluut record, denken we dat dit slechts een kwestie van dagen is vooraleer ook het intraday record sneuvelt.

Wat een rit, al zeggen we het zelf.

Weet u, het is altijd een enorm risico om je hoofd op het figuurlijke hakblok te leggen, als alles en iedereen tegen je is. Vergeet niet, toen we in 2015 onze oproep deden om massaal goud- en zilvermijnaandelen in te slaan, was dit gelijk aan vloeken in de kerk.

De meeste analisten hadden toen targets voor goud van 800 USD en lager! Wij niet. Wij adviseerden onze abonnees om diverse goud- en zilvermijnaandelen op te pikken.

En dat blijven we vandaag doen.

We zijn ook even terug in de database van 2020 gedoken voor u. Dit jaar pikten we 3 nieuwe goudmijnaandelen op in het Goud & Zilver Rapport. Simpelweg omdat de ene na de andere positie werd overgenomen in onze Selectielijst.

Laat ons eens even kijken wat deze nieuwe posities deden sinds hun opname:

  • Goudmijnaandeel #1: van 1,08 dollar naar 1,44 dollar = +33%
  • Goudmijnaandeel #2: van 0,76 dollar naar 1,41 dollar = +86%
  • Goudmijnaandeel #3: van 0,43 dollar naar 0,54 dollar = +26%

Dat is gemiddeld +48%!

Voor alle duidelijkheid, dit zijn opnames verspreid in 2020. Waarbij de laatste nog maar zeer recent werd opgenomen in het laatste maandrapport, en toch staat deze positie al op 26% winst.

Ja, kortingen hoeven we vandaag niet meer te geven met het Goud & Zilver Rapport. De toekomst lacht ons tegemoet. We zaten er recht op 5 jaar geleden, en vandaag plukken we de zoete vruchten van onze visie… samen met u!

Word ook lid van het Goud & Zilver Rapport.

Je ontvangt dan maandelijks een uitgebreid analyserapport over de sector en de individuele posities op de Selectielijst.

Maar tussentijds ontvang je ook alerts als er belangrijke zaken toegelicht moeten worden zoals cijfers, nieuwe ontwikkelingen, overnames, …

Alles wat je als belegger in goud en zilver moet hebben.

En het mooist van alles is: je kan vandaag nog altijd abonneren vanaf 149 euro.

Een regelrecht koopje in deze markt.

BEKIJK HET VOLLEDIGE AANBOD

Met vriendelijke groeten,

Slim Beleggen

 

Slim Beleggen

Slim Beleggen kent diverse afdelingen:

 

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Nico PantelisAdvertorial: We blijven bij ons koersdoel