Columns & Artikelen

De grootste winsten behaal je door…

by Jack Hoogland on 22 september 2020

Na de forse stijging sinds maart, zitten goudaandelen nu al anderhalve maand in een zijwaartse fase.

Zie onderstaande grafiek.

Na een sterke stijging is dat normaal en gezond. Een correctie richting de in mei bereikte top zou ook normaal en gezond zijn.

Als ik vandaag zou verkopen…
Het kan zijn goudaandelen vanaf deze week een nieuwe stijging inzetten. Het kan zijn dat ze eerst nog verder corrigeren. Geen mens die het weet.

Ik wil echter niet raden naar het begin en het eind van correcties. Ik richt mij op de langere termijn.

Want als ik vandaag zou verkopen, en goudaandelen zetten vanaf morgen weer een stijging in, dan loop ik grandioos achter de feiten aan. En zal ik het mezelf nooit kunnen vergeven.

Niets doen!
Vrijdag liet ik u al zien hoe fantastisch de voorwaarden zijn voor een nooit eerder geziene, jaren durende bull markt in goud en zilver.

Als je dat weet, dan moet je naar mijn bescheiden mening het advies volgen van ’s werelds meest beruchte belegger ooit, Jesse Livermore (1877-1940).

“De grootste winsten behaal je door niets te doen. Begrepen? Niets doen!”

Als het om goud(aandelen) gaat, ga ik de komende jaren niets doen. Goudaandelen rustig vasthouden en bijkopen tijdens correcties.

En dan nog even dit: Explosieve stijging

Onderstaande grafiek geeft de balansen van de Fed, BoJ en ECB bij elkaar opgeteld weer.

Kijk eerst even naar de linkerkant van de grafiek. Sinds het begin van hun bestaan was die totale balans opgelopen tot ergens rond $2000 miljard in 2007.

Alléén dit jaar printten deze drie centrale banken al zó ongelofelijk veel geld dat hun totale balans is opgelopen van minder dan $15.000 miljard naar ruim $21.000 miljard.

In één jaar tijd steeg de balans van de grote drie centrale banken ruim drie keer zo hard als in 2007 nog de totale balans was.

Als je je dat realiseert, dan besef je pas hoe extreem dit alles is.

En besef je ook dat wat ik vrijdag in dit artikel schreef over de toekomstige goudprijs, gemakkelijk realiteit kan worden.

Advertentie: Nieuwe extra goud- en zilvertips!

De afgelopen tijd stuurden we al diverse extra goud/zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Daar bovenop sturen we ze vandaag twee nieuwe extra goudtips én een nieuwe extra zilvertip.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

En daar bovenop ontvangt u het unieke “Penny Stock Rapport”, met daarin vier aandelen waarmee je de allerhardste klappers gaat maken.

Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.

Profiteer maximaal van deze enorme bull markt!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

Jack Hoogland geeft oa 2 interessante media uit: Stocktradingnieuws en Topaandelen met het bekende Super Rendement Rapport

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

GoldRush
Linders

Disclaimer
Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek. Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

Jack HooglandDe grootste winsten behaal je door…