Columns & Artikelen

Willem Middelkoop en zijn mijnbouwbeleggingen

by Wilge on 13 februari 2021

Willem Middelkoop was afgelopen weken weer een aantal keren te gast, zoals bij Janneke Willems van RTLNieuws, Daniela Cambone en Madelon Vos. Deze interviews gingen hoofdzakelijke over algemene zaken betreffende Crypto valuta, economie en de big reset, en natuurlijk goud en zilver (squeeze) en diverse andere grondstoffen.

Dat is fijn dat deze dames dat deden, dan kon ik me beperken tot de mijnbouwaandelen. In het kader van de edelmetaalcompetitie (of wellicht beter gezegd edelmetaalmijnbouwcompetitie) heb ik Willem kunnen bevragen over zijn strategie bij het doen van beleggingen in de mijnbouw. Hij is immers oprichter van het succesvolle Commodity Discovery Fund en zijn dagelijks werk is de wereld afzoeken naar interessante ontdekkingen in grondstoffen. Dat hoeft echt niet alleen goud en zilver te zijn, want de andere edelmetalen zijn natuurlijk ook interessant. Maar niet alleen kijkt Willem naar edelmetalen, hij kijkt ook naar veel andere grondstoffen. Welke dat zijn hoor je in ieder geval in onderstaande video.

Zo en dan nu maar je top 3 samenstellen als je dat al niet hebt gedaan voor de edelmetaalcompetitie. Willem stelt 5 boeken ter beschikking voor de deelnemers met de beste motivatie waarom ze die mijnbouwaandelen hebben gekozen!

En verder stelt Prakken Edelmetaal de prijzen ter beschikking!

De baartjes en munten vormen de prijzen die de winnaars na afloop van de competitie door Prakken Edelmetaal uitgereikt krijgen, te weten:

  • 1e plaats 100 gram zilver
  • 2e plaats 50 gram zilver
  • 3e plaats zilveren Maple Leaf van een Troz
  • Troostprijs plaatje van 10 gram zilver. (voor degene die als laatste eindigt)

Schrijf hier in en/of lees meer info!

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

 

 

 

 

 

WilgeWillem Middelkoop en zijn mijnbouwbeleggingen