Columns & Artikelen

De campagne is live!

by Wilge on 17 februari 2021

Maarten bericht ons dat de campagne online is. Koop juist vandaag de hardcopy van zijn boek Het eindspel van ons financieel systeem. NB: 17 februari is voorbij, maar de boekenactie geldt nog steeds: Zie beneden voor de uitleg!

Om de silversqueeze te ondersteunen heeft Maarten 25 reclameborden besteld. Wat gaat hij daarmee doen en wat wil hij met zijn boek Het eindspel van ons financieel systeem. Met zijn boek wil hij ook een soort squeeze organiseren op 17 februari. Dus tot dat nog even wachten.

Maarten hier over:

Ik heb 25 reclameborden besteld die vanaf 17 februari live gaan in de grotere steden in Vlaanderen. Nu Reddit de spotlight op zilver heeft gericht, wil ik mijn steentje bijdragen en het momentum gaande houden.

Zilver is eerlijk geld en één van de weinige activa die je vermogen kunnen beschermen tegen geldontwaarding. Hoe meer mensen zich daarvan bewust zijn, hoe beter.

Ik investeer al sinds de kredietcrisis in zilver en heb de afgelopen jaren heel wat ounces verzameld. (veilig opgeslagen in mijn buitenlandse kluis) Zilver is en blijft verreweg de grootste positie in mijn portefeuille.

De voorbije tijd heb ik regelmatig geschreven dat de massa eraan komt in de volgende fase van de rally, maar dit scenario had uiteraard niemand kunnen schrijven. Het is ook geen toeval dat ik via deze reclameborden mensen een exemplaar van mijn boek (Het eindspel van ons financieel systeemlaat downloaden.

Dat is immers het verhaal dat verteld moet worden! Ik hoor heel vaak van mensen dat ze opeens het licht zien na het lezen van mijn boek.

En hier kan ook jij mee aan de kar trekken. Als we met z’n allen genoeg boeken kopen, komt dit boek wellicht in de top 10 van de boekhandels en krijgen we op deze manier heel wat extra exposure voor de rol van zilver in het financiële eindspel.

En als ik op jouw medewerking kan rekenen, wil ik je daar ook graag extra voor belonen.

  • Koop 1 exemplaar van mijn boek en je krijgt mijn volgende boek GRATIS en in primeur! 
  • Koop 5 exemplaren van mijn boek en je krijgt het meest recente nummer van Mining Moonshots gratis.
  • Koop 50 exemplaren van mijn boek en je krijgt gratis toegang tot het volledige archief van Mining Moonshots en 1 uur van mijn tijd (via Zoom). Jij kiest waarover je het wil hebben: de beurs, ondernemen, marketing, … 

Wat doe je met al deze extra boeken? Weggeven! Deel ze uit aan je vrienden, familie, collega’s, werknemers, …

Dit is de manier om onze boodschap te verspreiden en als je daarmee wil helpen, ben ik je zeer dankbaar.

Het is echter belangrijk om onze krachten te bundelen en de bestellingen voor mijn boek op hetzelfde moment te plaatsen bij de boekhandels.

En aangezien de campagne live gaat op 17 februari, is dat de dag waarop ik ook deze grassroots boekencampagne lanceer. 

Dus iedereen die op 17 februari één of meerdere boeken koopt via online boekhandels, krijgt van mij een leuk extraatje!

Maarten Verheyen

NB. Koop je boek/boeken zodanig dat je een factuur hebt waarop te zien is hoeveel exemplaren je hebt gekocht. Hoe krijg je je extraatjes in handen? Simpel: mail het betaalbewijs van je bestelling door naar abonnees@beurs.com:

 

Maarten heeft meer noten op zijn zang. Zo is hij mede auteur van het digitale blad Beurs Magazine. Het februari-nummer van Beurs Magazine is inmiddels uit. In dit nummer:

 • De bear case voor bitcoin (door Maarten Verheyen)
 • De Big/Great Reset (door Willem Middelkoop)
 • Interview Cees Smit: zijn beleggers niet te euforisch aan het worden? (door Stefan Willems)
 • Is value investing dood? (door Bart de Schutter)
 • Wanneer verkoop ik mijn zilver? (door Maarten Verheyen)
 • Over speculeren, raketjes en gevallen engelen (door Stefan Willems)
 • Update over eerdere aanbevelingen

Doe jezelf Beurs Magazine cadeau

NB: Je kunt ook alle eerder uitgekomen nummers inzien, zoals het extra dikke januari nummer:

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeDe campagne is live!