Columns & Artikelen

De keuze is reuze!

by Wilge on 18/03/2021

Bloemlezing van de opmerkingen die deelnemers van de edelmetaalcompetitie hebben ingestuurd over hun ingezonden mijnbouwaandelen.

Verklaring van de titel: Er zijn maar liefst bijna 160 verschillende mijnbouwaandelen gekozen door 73 deelnemers.

De eerste 5 deelnemers hebben een boek van Willem Middelkoop gewonnen.

Bijmeneerpastoor:

Ik ga voor mijn selectie, er niet vanuit dat goud gaat stijgen… de rente loopt tijdelijk wat op, en misschien is dit wel de reden dat de vlucht naar goud, bitcoins, techfondsen, tijdelijk wat afloopt… (negatieve rente in sommige landen zorgde voor een vlucht in alles en nog wat…aan gelijk welke prijs… om deze verkapte belasting te ontlopen…)

Wat ik als onvermijdelijk zie, is de vraag naar edelmetalen, grondstoffen, die men nodig heeft om de elektrische revolutie waar te maken, met name koper, nikkel, platina, uranium, lithium, vanadium, rare earth minerals… dit wordt door heel veel lidstaten gedragen, en gesubsidieerd… dus de vraag kan alleen maar toenemen… daarom selecteer ik aandelen die naast een edelmetaal, een of meerdere van deze grondstoffen produceren…

-1. IVANHOE MINES (platina, palladium, rodium, goud, koper, nikkel, zink)

Dit is een exploratiebedrijf dat onder leiding van Robert Friedland, is uitgegroeid tot een bijna producent van koper, met een marktkapitalisatie richting 8 miljard $, net nu de koperprijs naar nieuwe hoogtes stijgt… maar het bedrijf heeft ook andere grondstoffen ontdekt… In Zuid-Afrika heeft men het Platdreef-project, met o.a. platina, rodium, palladium, koper en nikkel… dus inspelend op de energie transitie is dit bedrijf wel heel gediversifieerd gewapend…

-2.FISSION URANIUM CORP. (uranium en goud)

Dit is de enige Uranium-goud ontdekking die ik ken, en met het Triple R-project, heeft Fission een hoogwaardige uranium ontdekking (gemiddeld meer dan 1,8% , daarbovenop nog een gemiddelde goudgraad van 0,56 g/t )

140.000.000 pond uranium, en meer dan 60.000 ounces goud (indicated and inferred)

Dat deze ontdekking enorm waardevol is bewijst een eerder overnamebod van Denison Mines (met de befaamde Lundin familie als aandeelhouders), ook de 80 miljoen $ investering van het Chinese CGN… een Chinese uitbater van kerncentrales , bewijst dat deze ontdekking zeer interessant is, het goud kan de economische winstgevendheid alleen maar ten goede komen…  De prijs van het verrijkt uranium (SWU-prijs loopt op) , de bedrijven met uranium in de grond lopen nog harder op…

Zonder nucleaire energy, dreigt de energie transitie in het water te vallen…

-3.SIBANYE-STILLWATER (platina, rodium, palladium, goud)

Dit is de grootste producent van platina en rodium ter wereld, verder veel palladium, en goud… met mijnen in de US en Zuid-Afrika…

indien de rol van waterstof zal toenemen, zal ook de vraag naar platina toenemen, noodzakelijk in de brandstofcellen…

De koers is opgelopen van minder dan 3$ naar bijna 20$, het dividend van 0,86$ moet de koers kunnen ondersteunen…

Xander:

Trillium Gold mines, gekozen vanwege:

   • grootste grondgebied in het bekende Red Lake District (bijna 2x zoveel in vergelijking met GBR), gelegen naast de Evolution Mining Campbell-Red lake mine. Slechts 350meter van de ondergrondse mijn met de hoogste graad in Noord-Amerika (29.5M Oz , 15g/t)
   • boorvergunning is binnen, gestart met 50000m boorprogramma
   • gefinancierd voor 2021
   • 60000m geboord, 109 holes, met daarvan 41% meer dan 10g/t
   • verschillende projecten, 20 high grade goudzone’s ontdekt
   • totaal 52.3M uitstaande aandelen (incl opties, warrants)
   • insiders aankopen
   • MC 44M
   • aandelen: 39% management, 22% institutioneel, 19.5% retail, 19.5% partners
   • GBR 2.0 in de maak  🙂

Cabral Gold, gekozen vanwege:

   • o.a. gelegen naast Eldorado Gold
   • 5 goudontdekkingen in Brazilië
   • geen schulden
   • 5M in de bank
   • belangrijkste project Cuiu Cuiu, alluvial goud
   • 25000m boorprogramma
   • totaal 129.3M aandelen (incl opties, warrants)
   • aandelen: 17% insiders, 44% retail, 39% institutioneel
   • 1M Oz goud resource met zeer groot upside potentieel
   • MC 76M
   • Volgens Quinton Hennigh kan het gebied een mijngebied worden met een levensduur van 3 tot 4 generaties.

Moneta Porcupine Mines, gekozen vanwege:

   • gelegen in bekendeTimmins Ontario regio, 70000 hectare nog te ontdekken grondgebied
   • 100% eigen projecten en partner O3 mining, JV met Kirkland
   • gelegen in de buurt van gebieden van Kirkland, Newmont, PanAmerivan Silver, Osisko
   • Sprott bezit ongeveer 10% van de aandelen
   • 12 goud projecten
   • 70000m boorprogramma
   • 365M aandelen (incl opties, warrants), mogelijk komt er een reverse split aan
   • onlangs het Garrison project gekocht, 4M Oz indicated goud, 4.4M Oz inferred goud, samen met O3 Mining 8.4M Oz goud.
   • open pit en ondergrondse mijn potentieel. (Starter pit Garrison 1m Oz 1.04g/t)
   • aandelen: 9% insiders, 16% retail, 49% institutioneel
   • MC 132M

Soilwork:

Eigenlijk ben ik net als veel anderen pas afgelopen jaar in de wondere wereld van het beleggen gestapt. Begonnen met indexbeleggen maar via een beurswebsite (niet deze) geïnteresseerd geraakt in de wereld van de goud- en zilvermijnen. En als je er eenmaal in zit wil je er eigenlijk ook alles van weten. Vol fascinatie begin je je steeds meer zelf een amateur geoloogje te voelen en daarbij een gevoel te krijgen of iets potentie heeft en meer waarde op de beurs kan krijgen. Natuurlijk heb ik niet de illusie dat ik al een expert hierin ben en zal ik vast ook wat miskleunen hebben. Maar aldoende leert men en deze competitie is vooral voor de lol en een kans of veel bij te leren. Naar de motivatie:

VanGold mining (VGLD.V) is een explorer/developer die dit jaar de overstap gaat maken om een zilver producer te worden. De strategie is om voormalige mijnen/gebieden in Mexico te exploren en weer in gebruik te nemen. Het bedrijf had al een oude zilver/goudmijn in bezit en heeft met een slimme constructie een tweede mijn + infrastructuur gekocht op een steenworp afstand waardoor ze het materiaal van de eerste mijn kunnen verwerken. De market cap is nog maar 30 miljoen. Momenteel is de handel stilgelegd vanwege de aankoop van de mijn maar als de handel weer wordt voortgezet en ze krijgen de boel aan de gang zal de koers dit jaar zeker gaan stijgen.

Het tweede aandeel is van Genesis metals corp. (GIS.V) Nog een bescheiden mc van 12miljoen. Hun huidige project nog een bescheiden resource van zo’n 700.000 ounces in Quebec. Toch recent aardige boorresultaten laten zien. Sprott zit er al in. Wordt nog volop geboord dus met een beetje geluk kan dit aandeel komend jaar nog wel wat doen.

Als laatste aandeel doe ik toch mijn ‘miskoop’ tot nu toe. Mijn eerste goudmijn aandeel dat ik heb gekocht was Eclipse gold mining. Op gewezen dat de koers hier van aardig was gedaald om die ene website. Beetje de website gekeken, beetje youtube en daarna eigenlijk gekocht. Achteraf had ik eigenlijk nog geen idee wat ik had gekocht. En sindsdien daalde de koers eigenlijk nog meer ook nog. Ik had al door dat een goed management belangrijk was en deze club had z’n sporen al verdiend in het verleden. Een veelbelovend project in de VS dus dat leek ook OK. En toen kwam eind vorig jaar de mededeling dat ze gingen fuseren met Northern Vertex. Nouja, eigenlijk een overname zonder dat je daar als aandeelhouder van zou profiteren want je krijgt nu aandelen van het nieuwe bedrijf. Veel aandeelhouders pissig en de koers daalde gestaag. Maar goed, dit nieuwe bedrijf heeft dus wel een bescheiden producerende mijn waarmee ze hun projecten mee kunnen financieren. Hun verhaal klinkt op zich best plausibel. Toch twijfel ik erg aan hoe sterk hun oorspronkelijke project is en ik vind de PR toch wel iets te Amerikaans. Voor de fusie toch nog weer extra aandelen uitgegeven…Met mijn huidige kennis zou ik dit aandeel zelf niet kopen. Maar wat weet ik nu eigenlijk echt van dit wereldje. Dus hoppa, op nr 3 !:) Northern Vertex dus! (Bij mij gaat ie er uit mocht deze ooit weer op een beetje winst komen)

Arnaud_d
Mijn vader is in december overleden. Hij had net voor hij gestorven is een aantal aandelen geschonken: 16 tal goud en zilvermijnen. Vandaar men interesse in edelmetalen sindsdien. Ik was vroeger sporadisch bezig met beleggen maar door verbouwingen was ik laatste 5jaar er niet meer mee bezig. Na veel opzoekingswerk en analyse van mijn huidige aandelen + watchlist had ik volgende 3 aandelen geselecteerd:
   • Ely gold royalties heb ik in men portefeuille. Hun focus ligt op royalties. Ze zijn laatste maanden al serieus gezakt, het is denk ik een goed instapmoment nu. Hebben goede en duidelijke town hall meetings en hebben nog veel groeikansen. Ze kopen gronden, doen analyse van de grond en verkopen of verhuren dan hun grond met x% royalties. Ik krijg bijna wekelijks berichten van Ely met nieuwe aanwinst / contracten dat ze binnengehaald hebben dus veel betrekking tot hun aandeelhouders.
   • K92 mining heeft eind vorig jaar een prijs gewonnen voor the best global discovery. Deze staan nu ook op een goed koopmoment, ik wil vandaag of morgen nog hier in stappen. Is een groeibedrijf met veel potentieel denk ik.
   • En als laatste heb ik First Majestic silver genomen. Deze heb ik ook in men portefeuille met al een aardige winst. Zilver is gehyped, is overal nodig (elektronica etc) en de prijs van zilver staat nog laag. Ik denk dat de zilverprijs snel ×3 kan gaan en is een goede hefboom voor de zilvermijn. En leuk extra’tje: het reddit leger heeft First Majestic silver al enkele keren vernoemd, dus als ik een zilver aandeel zou nemen denk ik dat deze het grootste potentieel heeft.
Ik hoop dat deze 3 aandelen het komende jaren goed zullen doen (aangezien ze in men portefeuille zitten). Ik verkoop niet en koop af en toe bij op een rode dag.
En ik ben sinds vorige week begonnen met zilveren munten te verzamelen, heb mijn eerste bestelling fysiek zilver gedaan.

Abokobi:

   • Hummingbird resources , genoteerd op AIM in Londen kende de afgelopen jaren enkele tegenvallers die er voor zorgen dat de beurskoers momenteel ver onder de prijs staat van toen het nog een brownfield project was;Vorig jaar produceerde het 101000 oz aan een AISC van 1147 $ / oz en bleef daarmee onder zijn eigen doelstelling.Het bedrijf is actief in Mali waar het de Yanfolila mijn uitbaat , voorts verwierf het recent een project in Guinea, het bezit ook een belang in het Dugbe project in Liberia.In het 2de kwartaal 2021zou het schuldenvrij moeten zijn.
   • Cora Gold´s concessie ligt in de nabijheid van de Yanfolila mijn van Hummingbird en dit maakt het met het oogpunt op de verwerking van het gouderts interessant om samen te werken , Hummingbird heeft al 20 % van Cora Gold in handen. Mali kende het afgelopen jaar een staatsgreep, jihadistische aanslagen, bevoorradingsproblemen omwille van Covid-19 maatregelen ,maar ondanks dit alles werd er verder geëxploreerd en ontgonnen.
   • Avino is actief in Mexico met de Avino en San Gonzalez mijnen.Er wordt hoofdzakelijk zilver ontgonnen met goud en koper als voornaamste bijproducten.Er wordt al jarenlang aan de weg getimmerd door David Wolfin , de CEO.

De edelmetaalcompetitie wordt gesponsord met mooie zilverprijzen door Prakken Edelmetaal.

Niet gewonnen, maar toch interessant:

Rem:

   • AUMN: lang een slechte reputatie gehad door matig management en matige vooruitzichten door hoge kostprijs. Door de huidige hoge goud- en zilverprijzen, echter, kan zelfs een minder goed management weinig fout doen – mits het niet al te ernstig is, natuurlijk. De eerste mijn is net open en daarmee komt er een eerste jaar van (significante) winst aan. Grote zilverreserves in Argentinië in samenwerking met Barrick en recent mooie vondsten in nog op te zetten goudmijn, dus er is voldoende potentie.
   • GPL: Extreem ondergewaardeerd door matige ‘mine life’ van de put die hoofdinkomsten genereert. Door recente recordwinsten echter genoeg budget voor onderzoek naar nieuwe reserves en zeker bij een hoge goud- en ook zilverprijs ruim voldoende kans op significante koerssprongen.
   • KL: Al jaren een groeibriljant en door de recente daling een goede ‘koopkans’. Goed tegenwicht tegen de hoogst speculatieve eerste twee favorieten. Met de flinke cashreserves kan KL wellicht een mooie aankoop doen en zo op de niet al te lange termijn de productie nog weer meer opschroeven

JuniorMining:

   • GBR.V De boren van GBR.V draaien maximaal met soms wel 40 tot 81 gram goud voor vele meters. Ongelofelijk veel potentie.
   • LAB.V heeft bij geologisch vooronderzoek tot wel 1 kg goud per ton gevonden. Start in voorjaar met 1e maal 10KM boren. Als ergens 100 gram op meerdere meters gevonden  wordt gaat dit aandeel los.
   • KRR.TO heeft 2 productie uit 2 low grade ore  open-pit mijnen. Mijn aandacht gaat uit naar een boorprogramma op prospect Beta Hunt waar 542 gram goud over 0,3 meter gevonden is. Zo benieuwd of er meer dikke aderen worden gespot in hun on going drilling programma.

SilverDigger:

   • WRM.ASX: WhiteRock Minerals Ltd. Bezit meerdere projecten, waaronder het Red Mountain project in Alaska, Canada. Een van de rijkste vindplaatsen van Zink, Lood, Zilver en Goud. Goede infrastructuur nabij. Waarde van de metalen alleen al een veelvoud van de huidige beurswaarde. En dit is slechts één project. In mijn ogen een koopje. A$13,5m kaspositie. Marktkapitalisatie A$44m (bij koers van A$0,595)
   • RSLV.V: Reyna Silver. Exploratie en ontwikkeling. Vijf projecten in Mexico, één in Nevada en één in Quebec. Uitstekende boorresultaten. Lage waardering in vergelijking met peers. Sterk en kundig management. Kaspositie C$11,5m. Marktkapitalisatie C$110,3m (bij een koers van C$1,19)
   • REX.V: Orex Minerals Inc., exploratie van goud en zilver in Mexico en Canada. Voor 2/3 in handen van institutionele beleggers, waaronder Sprott. C$7,5m kaspositie. Marktkapitalisatie C$32,8m (bij een koers van C$0,175). Kandidaat voor een koersexplosie? #Silversqueeze

RedLakeRichard:

   • VGLD – in 2021 start zilver productie, lage capex, zilver naar 30+ USD/oz; fully diluted market cap ~80M EUR; stockpiles in El Pinguico met ~2Moz Ag al ~25M free cash flow waard; exploratie upside El Pinguico potentieel enorm; El Cubo kan nog min 6 jaar 3-4 Moz Ag produceren, met ~50M EUR free cash flow
   • GENM – Palladium/Pt developer, low capex, Pt richting 2k/oz, goed mgt
   • WRN – enorm koper/goud project in Canada; wijziging in strategie zorgt voor lagere capex om te starten en daarna te groeien naar volledig potentieel

TeunSiebe:

   • Silver Elephant Mining Corp: een hedge op zilver en vanadium
   • New Gold Inc.: een hedge op zilver, goud en koper, en een aandeel dat sterk is achter gebleven
   • Bear Creek Mining Corp.: een hedge op veel zilver

Kaltje:

   • ELEF.TO : enorm veel potentieel en quasi nul schulden
   • GOLD: leveren voldoende inspanningen om schuldenvrij te zijn, en keren een dividend uit
   • FVL.TO: Getipt, en zo goed als blindelings gevolgd. Benieuwd naar resultaten

ThelastSilverR:

   • Alle 3 zilver aandelen. Ik verwacht van zilver dit jaar. Alle 3 de aandelen hebben een lage market cap met bewezen zilver resources.
   • EQTY.V: 9.9M oz AG met een veelbelovend boorprogramma op een veilige plek in Canada.
   • CMB.V: Bewezen resource en ze hebben plannen om wat productie te doen om verwatering tegen te gaan. Wederom in het veilige Canada.
   • MMN.V: 28M oz AG. Gaan bijna starten met hun boorprogramma. Veel belovend gebied in Mexico.

goldflower:

   • aandeel1:nexus gold kan volgens mij niet meer veel lager en staat klaar voor een grote sprong(TA),laatste boorresultaten Burkinu Faso zeer hoopgevend
   • aandeel2: fiore gold is de laatste tijd beetje terug gevallen door wat mindere resultaten maar ik verwacht een stevig herstel
   • aandeel3: silvercrest,grote kans dat zilver goud gaat outperformen dus daarom wilde ik er absoluut een zilvermijn bij. Was dit jaar goed op dreef en hopelijk doen ze zo verder.

Gideon:

   • SVB, een pennystock, het kan zomaar of helemaal niet 🙂
   • PAAS en DPM omdat ze goed presteren in de afgelopen jaren
   • conclusie : deze 3 omdat ik er in geloof

Pascal:

   • Deze aandelen heb ik zelf. In de eerste twee heb ik stapsgewijs een belang opgebouwd nadat deze getipt werden in de nieuwsbrief van Willem Middelkoop. Het derde aandeel REX.V is via overname van een tip van Willem ook in mijn bezit gekomen. De competitie van 2012 heb ik gewonnen met deze combinatie en ik verwacht dat 2021 een heel interessant jaar gaat worden voor met name de eerste twee.
   • SIR.V gaat fuseren met V.SUNM met de nodige synergie,
   • bij GQC.V zit de langverwachte exploitatie vergunning in de pijplijn en verwacht men positiefs van de nieuwe regering van de DR.

nickb:

   • aagff nieuwe kooptip dhr hoogland.
   • aya gelezen van een collega veelbelovende zilvermijn.
   • edx in een korte termijn met 3000 dollar 1900 dollar winst gemaakt door laag inkopen en hoog verkopen

Dimeola:

   • BCM.V: Het Corani-project in Peru heeft alle vergunningen om in productie te komen. Zal dan mogelijk 12 jaar leveren.
   • KTN.V: Overname-kandidaat.
   • NVO.TO: Waarom zouden de investeringen in Australië zich nu niet gaan uitbetalen?

Stan:

   • Pacton bezit veel stukken grond in de buurt van waar aanzienlijke goudvondsten zijn gedaan. De buurman van Pacton heeft interesse in grond van Pacton en voldoende kapitaal om een overname te doen.
   • Mountain Boy Minerals heeft meerdere goud- en zilverprojecten in de Gouden Driekhoek lopen. Eerdere resultaten waren uitstekend en de locatie is goed te bereiken.
   • Aftermath heeft 3 zilverprojecten in verschillende stadia.

KouCap:

Thesis: Het einde van de crimex. (ABRA.V)

–          Samenvatting

   • JP Morgan trading desk posities zijn niet meer houdbaar.
   • Vraag en aanbod gaat metalen als platina en palladium na.
   • Zilver een van de beste geleidersmetalen.

–          Kwalitatief

   • Meerdere landen in zuid-amerika
   • Meerdere projecten
   • Meerdere metalen naast zilver zoals koper en goud.

–          Kwantitatief

   • Voldoende cash (18 miljoen dollar) om aan de slag te gaan.
   • Lage kosten namelijk 7,52 dollar per ounce zilver.
   • Goedkoop gewaardeerd 0,25x NPV.

Waterman:

Newrange gold corp NRG.V:

   • Is actief in het Pamlico district.Nevada
   • Hier heeft eigenlijk geen moderne exploratie plaats gevonden tot nu.
   • Veel prive bezit tot nu dat is samengevoegd tot mooi gebied.
   • Kort bij Highway 95 dus good acces.
   • Jaar rond operatie mogelijk.
   • Goede infrastructuur doet ook exploratie in  Ontario Canada en Colorado.

 

En dan nog een bloemlezing van de meest opvallende ‘losse’ opmerkingen van verschillende deelnemers:

   • Ben juist begonnen met mijn eerste lonen op de beurs. Met behulp van wat collega’s probeer ik iets nuttig te doen met men spaargeld. Dus ben nog steeds op zoek naar alle info omdat ik er zelf nog niet veel van ken.
   • Door “het eindspel” ben ik een maand geleden in de wereld van het “zilverspel” getrokken en verdiep ik me sindsdien dagelijks in de wereld van het papieren en fysieke zilver. Inmiddels herken ik het heldere geklingel van de zilveren coins.  Ook op de zeer volatiele beurs zie ik grote opportuniteiten in de mijnaandelen.  Graag wil ik hierin mijn kennis verder uitbouwen en is een edelmijncompetitie wellicht optimaal om risicoloos een gokje te wagen en info te vergaren.
   • Destijds heb ik wel een en ander gelezen over de jaren 20 en 30. Het massaal injecteren van geld in de samenleving is geen goed idee. Ik kijk in dat verband ook naar de formule van Fisher (m x v = p x t. Recent las ik dat de M3 in de Eurozone met zo’n 12% gestegen was, vorig jaar was dat, als ik me goed herinner, rond de 5%. Mijn idee is dan ook dat er een forse stijging van de goudprijs op ons afkomt.
   • Sinds een half jaar beleg ik actief in zowel goud en zilver zoekers als productiebedrijven. Ik had nooit geweten dat er zoveel te lezen valt over dit onderwerp en hoe een uiteindelijke productiemijn ontstaat. Hierdoor kwam ik al snel de interviews van Willem Middelkoop op het spoor en bekijk ik deze voornamelijk op Youtube. De denkwijze van Willem sluit erg aan bij mijn eigen denkwijze. In eigen kring merk ik dat bijna niemand weet hoe het financiële stelsel of delving van goud/zilver werkt en geef dan vaak een beknopte samenvatting a.d.h.v. de interviews of zelf verkregen info.
   • Heb zelf CDE nog steeds in mijn bezit beide andere aandelen keuze heb ik opgezocht en hoop dat ze het goed gaan doen.
   • De wereld zal steeds meer grondstoffennodig hebben, vooral India met zijn snel groeiende populatie, dus gezien de toekomst zie ik het zeer positief wat grondstoffen betreft.
   • Silver is goud waard
   • Op dit moment ben ik zeer geïnteresseerd in de edelmetalen. Met deelname hoop ik hier nog veel over te kunnen leren.
   • Wil de beste Middelkoop volger zijn 🙂
   • Als redelijk onervaren belegger (begonnen in de zomer van 2020) zou ik graag in de top 10 geraken van deze wedstrijd. Zoniet dan toch mijn dorpsgenoot Krugerrand voorbij steken hahaha.
   • Graag zou ik meer leren over beleggen en een boek daarover zou handig zijn 🙂
   • Omdat het een wedstrijd betreft en om een grotere kans te maken voor hoge ranking kies ik dit jaar meer voor risicovollere aandelen. Mijn voorkeur gaat in tegenstelling tot vorige deelname naar zilver omdat ik denk dat deze goud gaan outperformen en ze bijlange nog niet hun hoogtepunt bereikt hebben. Daarom dus mijn keuze voor mijnen met een hoog potentieel.
   • Ik denk dat deze drie  aandelen achter zijn gebleven met de vorige rally. maar ze bezitten enorm veel ounces in de grond!
   • Geld is uitgeprint, goud wordt goud!
   • Een zilveren prijs is zijn waarde dit jaar in goud waard!
   • Bijkomend mijnen als aanvulling op fysiek
   • Deze keer kies ik voor een explorer selectie, waar “Sprott” ook een groot aandeel in heeft.
   • Jammer dat ik cto.ax (ipv ard) niet in mag vullen 11 milj ounces goud en bezig met opstart mijn infrastructuur klaar, nog financiering rondkrijgen en staan 2,7 miljard aandelen uit, kanshebber na herstructurering, doelstelling binnen 5 jaar 300k ounces produceren market cap rond de 35 milj dollar (frankfurt ticker chp.f)
   • Naar mijn mening undervalued en high potentieel
   • Dit zijn kleine junioren die groot kunnen worden
   • Denk dat er belangrijke goudvondsten zullen worden gedaan in het Red Lake-kamp naast Pure Gold en Great Bear Resources.

Wilbert Geers – Webmaster Edelmetaal-Info

Dit artikel mag worden overgenomen mits er een bronvermeldende link naar Edelmetaal-Info.nl bij staat.

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeDe keuze is reuze!