Columns & Artikelen

Veranderingen op komst

by Wilge on 02/10/2021

Update op de onderstaande column: wellicht ten overvloede, in de ‘laatste nieuws‘ aankondiging op de voorpagina, zal ik niet meer de links plaatsen, maar een samenvatting van de update die is geplaatst. Dan weet je dat/wat er veranderd is en er te lezen valt.

 

We gaan het een en ander veranderen bij Edelmetaal-Info. Daar wordt het zo langzamerhand wel weer eens tijd voor. Dagelijks plaatste ik op de nieuwspagina de links naar het nieuws onder het mom van Wat verschijnt er voor zin en onzin in de media over de edelmetalen

Daar ben ik nu wel een beetje klaar mee. Zeker als het oorverdovend stil is, zoals ik in afgelopen nieuwsbrief schreef, is het zoeken naar…. eigenlijk meer van het zelfde. Goed beschouwd is de informatie mbt de edelmetalen nauwelijks veranderd sinds ik in 2000 met goud en zilver en de mijnbouwers begon.

Natuurlijk. We hebben er bitcoin en de andere crypto’s bij gekregen, de rentes gaan steeds lager en blijven historisch laag en de (staats)schulden blijven maar oplopen. Goldbugs vertellen dat het allemaal wel goed komt met goud. En zilver is al sinds 2000 het beloofde land. Als je de grafieken van die 2 bekijkt dan hebben ze natuurlijk ook sinds 2000 een aardige ruk gemaakt. Goud van grofweg $275 naar $1750 en zilver van grofweg $5 naar $22

Maar of deze edelmetalen dezelfde – door goldbugs beloofde ruk – nog een keer kan en zal maken in het zelfde tijdsbestek dat moeten we nog maar zien.

Maar terug naar de verandering.

De dagelijkse linkpagina verandert van inhoud komende week. Op deze pagina vind je dan de links naar websites die ik veelvuldig raadpleeg. Kun je zelf ook snel naar je favoriete nieuwspagina.

Het nieuws zal ik nu in een andere vorm gaan presenteren. Hoe dat precies vorm moet gaan krijgen is voor mij nog een beetje zoeken en aftasten. Het zal zeker niet dagelijks zijn voor 9.00 uur, zoals jullie nu gewend zijn. En ook niet meer alle links naar al het ‘nieuws’. Want veel nieuws is eigenlijk geen nieuws, maar nieuwe wijn in oude zakken.

Ik wil het nieuws een beetje gaan rubriceren en becommentariëren op momenten dat mij de (beter) uitkomt. Dat kan zijn 2 updates op een dag, maar het kan ook zijn dat ik 2 dagen niks van me laat horen. Op de home page zal ik uiteraard meden dat er een update is met datum en tijd. Zodat je snel in gaten hebt of er een update is.

De grafiek of andere afbeelding die dagelijks wordt ververst voor 9 uur ‘s morgens probeer ik wel dagelijks te verversen, maar of dat voor 9 uur zal zijn…..

De nieuwsbrief die nu altijd op woensdag verschijnt, kan ook op een andere dag verschijnen, maar in principe wel elke week. We gaan zien of een andere dag beter is, of dat het woensdag blijft.

Ik hoop dat mij en jullie dat goed zal bevallen.

Wilbert Geers – Webmaster Edelmetaal-Info

 

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

 

WilgeVeranderingen op komst