Columns & Artikelen

Ondergewaardeerd goudaandeel?

by Tom Lassing on 10/11/2021

In mijn ogen een heel ondergewaardeerd goudaandeel, maar oordeel zelf!

Dit goudaandeel kent een dividend rendement van 11,7% en een verwachte K/W over 2022 van 1,44. Toch is de koers het afgelopen half jaar fors gedaald. Recent werd een 1,2 miljard dollar obligatie zonder moeite geplaatst. Beleggers gingen akkoord met een rente van 4,25% gemiddeld. Waarom dát wel, maar de aandelen niet? Ik weet het antwoord daarop niet. Ondertussen ben ik al aandeelhouder en ik sta op verlies.

Tom schreef een interessant rapport over zilvermijnen en eentje over goudmijnen, wellicht wat voor jou?

Tom Lassing – Beursbox

Disclaimer: Ik ben aandeelhouder. Ik heb geen vergoeding gekregen om deze video te maken. Deze video is geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek als je gaat beleggen.

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Tom LassingOndergewaardeerd goudaandeel?