Columns & Artikelen

Nieuws week 3: maandag 17 jan

by Wilge on 17/01/2022

Maandag 17 januari – 10.00 uur uitgebreide update

Algemeen marktbeeld

Robert Broncel schreef dit weekend een Belangwekkende tussentijdse monetaire barometerstand .
Edin Mujagic: Hoera, de euro is jarig en Inflatie, volatiliteit en onzekerheid trends voor 2022

Olie al bijna op $85. Jack Hoogland heeft wel een mening over olie: Als olie naar $200 stijgt…

De crypto’s: Bitcoin zakt nog steeds niet onder $40.000 en Ethereum niet onder de $3000. Bodems?

Goud is niet lang onder de $1800 geweest en is nu weer boven de $1820. Zilver weet zich net boven de $23 staande te houden. De AEX start de week in mineur.

Crypto’s: NL-talige video’s en artikelen

Wil jij je verder verdiepen of traden in crypto’s? Kijk dan eens hier:

In X10 met crypto streven Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy en Harm van Wijk van Beleggen.com naar een vertienvoudiging binnen een jaar met crypro. Bij het programma laten we precies zien wat we doen en waarom. De acties zijn eenvoudig kopiëren zodat ze een vrij en onafhankelijk leven creëren.

Of:
AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. We bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De edelmetalen: NL-talige video’s en artikelen

Jan Nieuwenhuijs heeft zijn deel 2 geschreven over de goudprijs: What Drives the Price of Gold? Part 2 De vertaling liet niet lang op zich wachten oa Holland Gold: Wat bepaalt de prijs van goud? (Deel 2) Meerdere afbeeldingen waarvan deze er een is:

Meer links:

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

Zeal: Gold Lagging Inflation
Gold is lagging the raging inflation unleashed by the Fed’s epic money printing.  Despite leading inflation benchmarks skyrocketing to multi-decade highs, gold prices have barely budged.  Serious inflation initially fuels record-high stock markets, which stunt gold investment demand.  But festering inflation increasingly erodes corporate earnings, hitting stock prices.  As stock markets roll over, gold will start reflecting this inflation.

Meer links:

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeNieuws week 3: maandag 17 jan