Columns & Artikelen

Terugkeer GOUDSTANDAARD in zicht!

by Gastauteur on 22/01/2022

In deze aflevering van GoudKoorts Gasten ga ik – Bart Brands – in gesprek met onafhankelijk goud analist Jan Nieuwenhuis. Jan is na zijn eerste artikel over Chinese goudposities wereldberoemd geworden onder zijn alias Koos Jansen.

Talloze artikelen, optredens bij Kitco, Zero Hedge en andere financiële fora hebben van Jan een gewild en bijzonder gerespecteerd analist gemaakt.

In zijn meer recente onderzoeken maakt Jan een bijzonder sluitende analyse waarom de introductie van een nieuwe goudstandaard helemaal geen onmogelijk maar juist bijzonder waarschijnlijke gebeurtenis is.

Jan Nieuwenhuijs: Terugkeer GOUDSTANDAARD in zicht! | GoudKoorts Gasten #22

Goudkoorts is een serie video’s geproduceerd door GoldRepublic.


Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

GastauteurTerugkeer GOUDSTANDAARD in zicht!