Columns & Artikelen

Nieuws week 4: woensdag 26 jan

by Wilge on 26/01/2022

Woensdag 26 januari – 9.00 uur uitgebreide update

Algemeen marktbeeld

Dit waren zware dagen voor beleggers. Vooral voor hen die geen plan hebben of zich door emoties laten leiden/lijden (of door margin calls natuurlijk). Olie weer duurder. Edelmetalen consolideren, hoewel zilver erg volatiel is. Crypto’s duikelden verder en nu weer up?

Update Marktbeeld 2022 vandaag 10.00 uur

Crypto’s: NL-talige video’s en artikelen

De edelmetalen: NL-talige video’s en artikelen

Bus.Ins: Deze 2 grafieken laten zien dat er een sterk verband is tussen zware dalingen op de beurs en inzinkingen van de bitcoin EN GOUD.

Slim Beleggen: Is goud de redding in deze onzekere tijd?
De goudprijs is voor de derde week op rij bezig aan een groene handelsweek. Uiteraard zijn er nog enkele handelsdagen te gaan, maar het sentiment rondom de goudmarkt is onlangs 180 graden gedraaid. En dat heeft uiteraard ook deels te maken met de behoorlijke sell-off bij de aandelenmarkten. Juist nu lijkt goud voor veel beleggers een redding te zijn.

 

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Visual Kapitalist: Visualizing China’s Dominance in Clean Energy Metals

Tot zover dit nieuwsoverzicht. Als er meer nieuws is deze week, plaatsen we dat in een nieuw artikel, met datum en tijd. Ik pretendeer niet volledig te zijn, het is een keuze die ik maak. Mis je je favoriete analist of website: kijk dan op de linkpagina

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeNieuws week 4: woensdag 26 jan