Columns & Artikelen

Nieuws week 14: vrijdag 8 april

by Wilge on 08/04/2022

Vrijdag 8 april – 8.00 uur uitgebreide update

Algemeen marktbeeld

De dollar wordt weer sterker, daardoor staan de bitcoins weer in de min, is het idee. Ook vloeit er dan minder geld naar goud. De uitslagen op de markten waren de laatste 2 dagen niet schokkend. Er kan niet goed richting worden gekozen, niet zo vreemd met al die onzekerheden. Gunstig voor de portemonnee is dat de olie prijs weer wat aan het zakken is, de Crude Oil staat onder de $100. Of we dat ook echt gaan merken aan de pomp?

In het eerste kwartaal stegen de huizenprijzen met 13,7% ten opzichte van een jaar geleden. Maar vergeleken met de laatste maanden van vorig jaar daalden de prijzen met 2,1%.

 

Crypto’s: NL-talige video’s en artikelen

De edelmetalen: NL-talige video’s en artikelen

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

Jeff Clark: Silver and Gold Lead Most Assets

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Daily Gold: Ongoing Correction in Gold, Silver & Gold Miners

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Tot zover dit nieuwsoverzicht. Als er meer nieuws is deze week, plaatsen we dat in een nieuw artikel, met datum en tijd. Ik pretendeer niet volledig te zijn, het is een keuze die ik maak. Mis je je favoriete analist of website: kijk dan op de linkpagina

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeNieuws week 14: vrijdag 8 april