Columns & Artikelen

Nieuws week 25: woensdag 22 juni

by Wilge on 22/06/2022

Woensdag 22 juni – 14.30 uur uitgebreide update

Algemeen marktbeeld

Grote uitslagen, omhoog en omlaag, bij de mainindices en crypto’s. Crude Olie zakt richting de $100, gaan we het ook bij de pomp merken? De edelmetalen blijven wat op hun plaats hangen.

 

Crypto’s: NL-talige video’s en artikelen

De edelmetalen: NL-talige video’s en artikelen

Slim Beleggen: Goud & Zilver Rapport – Juni 2022 {Registratie}
In deze editie van het Goud & Zilver Rapport hechten we wat belang aan de zilverbedrijven op de Selectielijst. De zilverprijs van zowat $22-24/oz is niet slecht maar het zet vooralsnog weinig zoden aan de dijk. Ondanks het feit dat alle ingrediënten aanwezig zijn (inflatie, oorlog, handelsperikelen,…) zit er nog weinig beweging in de edelmetaalprijzen. Het enige wat we kunnen doen is waken over de kwaliteit van de Selectielijst zodat we optimaal gepositioneerd zijn en blijven voor de heropleving komt.

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

WorldGoldCouncil: Gold refining and recycling: India gold market series
Gary Tanasian:
Gold/Gold miners fundamental checkup

Frank Holmes: Gold SWOT: Kinross Gold has completed the sale of its Russian assets

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Tot zover dit nieuwsoverzicht. Als er meer nieuws is deze week, plaatsen we dat in een nieuw artikel, met datum en tijd. Ik pretendeer niet volledig te zijn, het is een keuze die ik maak. Mis je je favoriete analist of website: kijk dan op de linkpagina

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeNieuws week 25: woensdag 22 juni