Columns & Artikelen

Nieuws week 25: vrijdag 24 juni

by Wilge on 24/06/2022

Vrijdag 24 juni – 10.30 uur uitgebreide update

Mededeling: helaas kan er maandag geen update verschijnen van het marktbeeld. Op z’n vroegst dinsdagavond.

Algemeen marktbeeld

Tijd voor veel sceptici om zich te roeren, vooral als het gaat om de crypto’s. Maar ook weet de ene analist te melden dat alles door het putje gaat, terwijl de volgende veel koopkansen ziet. In de edelmetalen, main indices en crypto’s en zelf olie is het afgelopen 2 dagen een beetje rustig. Consolidatie, Bodem, Stilte voor de storm? Wie zal het zeggen…. 1 van deze ‘grote’ namen? Ze staan vandaag bij de links: Martin Armstrong, Jim Rickards, Mark Mobius, John Kaiser, Jim Rogers, Egon Von Greyerz, Adrian Day, Michael Ballanger, Rick Rule, Frank Holmes….. enz..

Fijn weekend!

 

Crypto’s: NL-talige video’s en artikelen

De edelmetalen: NL-talige video’s en artikelen

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

WorldGoldCouncil: India’s gold market in May: retail demand improved and imports jumped

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Jack Hoogland: De beste belegging van dit decennium
Wereldwijd zijn er 440 kernreactors actief, die ongeveer 10% van ’s werelds elektriciteit produceren. China heeft op dit moment 54 actieve, elektriciteit producerende kernreactors. Daarnaast heeft China 19 nieuwe kernreactors in aanbouw. Die dit jaar en de komende jaren in bedrijf zullen gaan. Daar bovenop heeft China 33 kernreactors die al definitief zijn goedgekeurd, en nu op de tekentafel liggen. Vijf fantastische uraniumaandelen
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u vijf fantastische uraniumaandelen, die ongelofelijk hoog koerspotentieel hebben.

Tot zover dit nieuwsoverzicht. Als er meer nieuws is deze week, plaatsen we dat in een nieuw artikel, met datum en tijd. Ik pretendeer niet volledig te zijn, het is een keuze die ik maak. Mis je je favoriete analist of website: kijk dan op de linkpagina

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

WilgeNieuws week 25: vrijdag 24 juni