Columns & Artikelen

Nieuws week 38: maandag 19 september (ENG)

by Wilge on 19/09/2022

Maandag 19 september – 14.00 uur Engelstalige update

Eerder op de dag publiceerden we de NL-talige update. Nu de Engelstalige, het is niet de bedoeling om elke toekomstige update te splitsen, maar gezien de hoeveelheid informatie in het Nederlands en tijd die ik zelf heb, is het vandaag dus gesplitst.

Het marktbeeld vind je op de NL-talige update

Je kunt ook op deze edelmetaal-info pagina feeds vinden van diverse Engelstalige sites, zoals Kitco, Streetwise, Mining.com, Phoenix, Daily Gold, Goldsilver

Engelstalig nieuws over de edelmetalen

Zeal: Gold Investment Bleeding
Gold has sure been a four-letter word lately, suffering one of its worst bull summers.  The primary culprit was heavy gold-futures selling on a parabolic US-dollar surge fueled by extreme Fed hawkishness.  But the resulting gold technical damage really disheartened investors, spawning additional relentless selling from them.  This investment bleeding has certainly exacerbated gold’s downside, but its days are numbered.

WorldGoldCouncil: China’s gold market in August: local price premium extended its rise

Incrementum: Update IGWT22 Chartbook
This year’s In Gold We Trust Report was published several months ago. These months have been characterised by great turbulence. We have therefore updated some of the most important charts of this year’s report.

 

Engelstalige video’s en podcasts

De mijnbouwers, Engelstalige artikelen

Andere grondstoffen (video’s en NL-EN-talige artikelen)

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

 

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Share this post:
WilgeNieuws week 38: maandag 19 september (ENG)