Columns & Artikelen

Een prachtig goud royalty bedrijf besproken

by Tom Lassing on 22/10/2022

Osisko is een gold royalty aandeel dat aan het einde van de opbouwfase lijkt te zitten.

Het duurt lang voor je een volwassen royalty portefeuille opgebouwd hebt. Al die tijd moeten beleggers maar geduld hebben.

Ik denk dat dit een bijzonder interessant aandeel is, maar daarmee is dit nog geen beleggingsadvies.

NB: Edelmetaal-info: eerder schreef Tom ook al een artikel over Osisko en maakte hij een video. Je kunt dat hier terug zien. De onderstaande video maakt hij afgelopen week:

NB Edelmetaal-Info: Tom schreef eerder al een interessant rapport over royaltyaandelenzilvermijnen en eentje over goudmijnen, wellicht wat voor jou?

Lithiumbedrijf

Het bedrijf is écht prachtig, maar de koersvorming is dramatisch slecht. De koers staat op het niveau van 5 jaar geleden. Vijf jaar verder en alleen een dividend van 1,5% per jaar. Dat houdt niet over.

Toch ben ik aandeelhouder en ik koop iedere zoveel maanden een paar aandelen bij.

Dit bedrijf is namelijk in opbouw en het gaat echt een fantastisch bedrijf en uiteindelijk ook een fantastisch aandeel worden. Je hebt alleen een horizon van misschien wel twintig jaar nodig.

Dát moet je je wel realiseren.

 

Disclaimer: Deze video’s zijn geen beleggingsadvies. Doe je eigen onderzoek om te bepalen of dit aandeel ook voor jou interessant is. Ik heb de aandelen in mijn bezit. Ik kreeg geen vergoeding om deze video te maken.

Tom Lassing – Beursbox

Edelmetaal kopen? Zie deze ‘etalage

Disclaimer bij columns artikelen, vraaggesprekken en advertorials op Edelmetaal-Info.nl: auteur(s) schrijft op eigen verantwoordelijkheid. De mening van de auteur(s) hoeft niet over een te komen met de mening van andere auteurs of de redactie van Edelmetaal-Info. De auteur kan posities of belangen hebben in genoemde zaken.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen, maar als startpunt voor je eigen onderzoek.

Zie verder de algemene disclaimer van Edelmetaal-Info

Tom LassingEen prachtig goud royalty bedrijf besproken